| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Резніков Олексій
"У нас поповнення!
Перші Panzerhaubitze2000
В українській артилерійській родині з‘явилися німецькі Panzerhaubitze2000 з підготовленими українськими екіпажами.
Важливо. Це вже 6-й вид артилерії 155-мм калібру, який посилює нашу оборону.
Наші воїни вже б’ють ворога з допомогою M777, FH70, M109, AHS Krab та Caesar.
Відтепер до цього «клубу найкращих» долучився й Ph2000."
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
тут причин несколько.... манула ранее была относительно адекватной, хорошо маскировалась - такое нужно показывать всем.... что оно по сути своей.... да и кучку паразитов нужно в узде держать, ладно это постоянные пользователи знают, кто они... а гости? пусть видят... а иногда просто время убить...и поржать с недоумков возомнивших из себя.... тут причин много... начинают зраду-пропаганду, я начинаю порошенка хвалить.... может поймут, что для этой хны есть пару тем других
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Цікаво, у КОЖНОГО рашоголового склероз чи хоча б через одного?
Боже, який тупий та дешевий злив!
Суто по-кацапськи.
Ну, нарешті ти написав ПРАВДУ про ваше бидло-стадо!
Будеш реагувати лише на зебидло? Ну, то й добре.Обещаю больше никогда не реагировать на тех кого я считаю местным порохоскотом.
Востаннє редагував Дейнерис: 21.06.2022 о 22:11
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks