| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Смотрю под вечер все на метлах слетелись. Ну тогда читайте... https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/...snoi-radi.html кто там что минировал, разминировал.... ну и другое.... от первого лица...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
От так зайдеш раз на день. Поки прочитаєш все написане, пооглядаєшся у пошуку вказівок "з верху" індівідуального модерування... І раптом можна вже баніти майже всіх учасників "куча-мали")
Цікаво, що жодного разу за 15 років я не отримувала жодної вказівки щодо вибірковості.
диспути - пам'ятаю. Навіть сварились усім складом - було. Давненько.
Але політичні вказівки...
Вам відніше, звісно)
Я ще трошки почитаю та подумаю чи треба мені сюди взагалі встрявати. Чи краще попрацюю ще![]()
а от кукой же ето форумчанки я выучила слово мнимайзер?!?!!!!11 -- спрашую я иё![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
З вашого мовчазного дозволу - офіційно (майже...). Майже як виправдання.
Депресивний регіон: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94...96%D0%BE%D0%BD
Одна із заміток.
"Загублені: Найбільш депресивні міста України"
https://investory.news/zahubleni-nai...mista-ukrainy/
Ну серйозно: ви ніколи не чули такого?
Із того, що більш-менш знайоме з особистих вражень - Донбас, навіть до 2014. Яким може бути життя в місті, де єдиною годувальницею була шахта, яка закривається? Знайти роботу практично неможливо, відповідно грошей хронічно бракує, зачиняються магазини (зате процвітають генделики), заклади культури, лікарню покидає персонал ( знаю містечко, де залишився один-єдиний терапевт, якому щось за 90), молодь розбігається, якщо не встигає здохнути з нудьги або вляпатись в якусь залежність. Майже все тримається на пенсії і пенсіонерах і ще городи, дрібні продажі.
Можна назвати це життя інакше, як депресивним?
Це ж не емоційний термін, зауважте. Тут образи недоречні. Це реальність.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Почему тут Херсон кто-то назвал депрессивным регионом, я так и не поняла. Он никогда им не был.
Загинуло 2/3 тодішнього населення Хіросіми. Це, по-твоєму, "выкрутились"?Пля, ви, зрадойоби, хоч іноді думаєте, перш ніш рота відкривати?
Чим наша армія воює вже 4-й місяць, зрадойобка?Це ЗАРАЗ в нас вже багато західної зброї. А в перші тижні її було МАЛО! Чим армія кромсала орків сотнями щодня? Голими руками? Коли ж вас, зрадойобів, вже розірве від вашого лайна?
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 19.06.2022 о 00:35
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
+10000
Знайшли, кого питати. Електра вже давно в рядах зебілів, тому думати розучилася, - тепер, як і решта зебілів, лише лайном жбурляється.
Привчають українців до думки, що повернути окуповані землі шансів не має, і що Україна буде ЗМУШЕНА капітулювати.Что-то новенькое, к чему бы это?Зестадо це ПІДТРИМУЄ.
ППКС
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я один слышал? опять прилет
Было, глухой звук. В тг тишина, не, уже написали что-то, или ПВО или не оно...
Працює ППО.
Не нагнетайте.
Homo homini lupus est
Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks