Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не для меня. Всех.
ЗЫ Я заметил ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А там и допускать нечего. Генерала,бывшего начальника Херсонского СБУ звания лишили и есть инфа,что оголосили підозру. Его зама взяли ещё 2 марта, Начальнику полиции и Сальдо тоже .
Кто о там ещё успел свалить за границу перед самым вторжением,но тоже уже в розыске.
Пока возары пистят ,Службы работают без лишнего пистежа.
Данилов разошелся не на шутку.
Шо, все - нет у нас больше главы РНБО? ))
«Заяви про те, що Україна щоденно втрачає по 200-1000 воїнів, не відповідають дійсності. Українські політики, які роблять такі заяви, поводяться безвідповідально – з жодних міркувань жонглювати життями людей неприпустимо» — секретар РНБО Данілов
ЗЫ Навіть Данілов зрозумів, що Подоляк і Арахамія — мудаки. А що з Зеленським? (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Первая зима покажет,как. если отойти от военных действий, и заговорить о экономике- то я мало вижу перспектив для нашей стороны страны. Бизнесы переезжают на Западную, квартиры будут покупать на Западной, хватит, посидели уже расслаблено под боком у рашки и ордло.Я лично больше ни копейки не вложу в что-то недвижимое здесь. Процесс пойдет после окончания войны, думаю многие потихоньку посливают что есть и переедут поближе к Западным границам. По городу стройки,краны-ума не приложу кто это будет покупать в здравом уме,пока рашка вообще существует.
Все помнят цены на недвижимость в 2012. Потом,помню в 2015 знакомые взяли трешку на красном камне , в состоянии нужна легкая косметика,средний этаж-за 25. В 21 году такая стоила уже 50,наверное. Когда отпустят курс и пойдут реальные цифры,согласно ввп- думаю,дно будет пробито.
Востаннє редагував Экзархов: 18.06.2022 о 16:19
+
И дело не в сумятице, как таковой, а в её последствиях на сегодня. Я уже спрашивала что даст это качание? Вот именно сейчас и сегодня. И какие предложения? Правительство не такое, предположим. И? Майдан, путч, переворот? Военные бунты, что-то еще ? А итог?
Мне не ответили.
Ок, пися так пися. Я ж написала, что без проблем.
Для твого клоуна не Україна важлива, а РЕЙТИНГ!! Якщо він зможе досягти припинення масового обстрілу всій території України - ваше бидло-стадо його в святі запише і обов'язково ПРОГОЛОСУЄ за нього на наступних виборах! І начхати буде і вам, і тим більше йому, що років через 10 все почнется з початку, тільки вже набагато ГІРШЕ, ніж зараз, - його вже не буде на посаді в той час, а частина вашого стада до того моменту просто повиздихає від віку чи хвороб. А воювати будуть наші ДІТИ/онуки.Головне - що зараз можна буде запиляти черговий відосик про "месію", вратувавшого Україну, та піти на другий термін, щоб вже обікрасти не лише український бюджет, але й світову допомогу на відбудову країни.
Та щоб тебе, гнида, прибило та задавило цією брехнею!Скільки твоїх обожнювальних вшивих "слуг" зараз із зброєю в руках захищають країну?
Хоч одного з них можеш назвати? Лише й бачимо, що то один, то другий переходять на бік ВОРОГА!
А решта відпочиває в Євпропі під виглядом відряджень.
В той же час зі всіх членів "ЄС" у ланах ВСУ, тероборони тощо зараз знаходяться майже 2,5 тисячі чоловік. Плюс ще більша кількість її прихильників, які не є членами "ЄС". А скільки займається волонтертвом взагалі не порахуєш. І після цього у тебе, тварюко, вистачає нахабства плювати в цих людей?
Де зараз твій обожнювальний "Квартал"? За бугром розповсюджує малоросські "жарти"?
Лисий боров, який скоро в двері не влізе, майже з гордістю заявляє, що НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ йти на фронт, а ти йому дифірамби співаєш? Та ти ще гірший за орка!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 18.06.2022 о 16:52
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
О тяжелая артиллерия на яндекс браузере подтянулась...всю шайку на работу вывели. Таки 16-го был конкретный провал...
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вам ли,с вашим боевым опытом,и не знать что ВСУ - это не мифические великаны из Атлантиды,а обычные наши парни и девочки. Вчерашние водители маршруток,трактористы, айтишники, повара,артисты и даже воспитатели детских садов. Чьи-то сыновья и дочери,матери и отцы, жены и мужья.
Так что Ленухен так права. Именно мы все это вывезем. Все вместе.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks