Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
в 2006 кто то посмеивался над этим .
https://youtu.be/faJW_AIHei4?t=326
На мій погляд, вельми цікава стаття.
"Чужий монастир: Німеччина очима українських біженців.
або Штраф до 60 тисяч євро за вбиту бджолу".
https://zn.ua/ukr/social_secutity/ch...izhentsiv.html
Напевно з форумчан хтось там є, або був. Дійсно так строго? А якщо це був самозахист?
А це сподобалось: "Не звикли наші люди до так званого режиму тиші: в Німеччині він діє з 13-ї до 15-ї, а також із 22-ї до 7-ї ранку. В суботу — з 19-ї до 8-ї ранку, а в неділю або релігійні свята турбувати сусідів гучними звуками музики або шумом від використання електричних приладів узагалі не можна. Дотримання тиші є обов'язковою умовою протягом усього вихідного дня. Якщо в неділю комусь заманеться увімкнути газонокосарку, його можуть оштрафувати на 50 тисяч євро. До речі, шум на вулиці у нічний час прирівнюється до дрібного хуліганства і переслідується за законом."
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Не везде так жостко. Особенно про газонокосарки. ))
Когда же как не на выходные покосить?
Эти пары двоек за месяц до всего попадались мне каждый день-при взгляде на часы, на телефон, в картинках и текстах.а жириновский вообще озвучивал практически точную дату нападения. 22.02.2022
Про сон я уже писал раньше.
Про американскую помощь в 40млр. по пунктам. Кому и сколько.(от американца)
Востаннє редагував observer: 14.06.2022 о 11:20
Імхо, якщо дитину змалечку привчати до чогось - ну, наприклад, поважати якісь етичні чи громадські вимоги - то й дитячого розуму вистачить ввечері не дуже галасувати. Особливо, якщо воно набіситься вдень, а на вечір батьки зможуть запропонувати якісь не дуже гучні ігри та заняття.
Само собою, малеча - то малеча, стовідсоткової керованості та сумлінності годі чекати)) ..але ж в-цілому - рівень шуму зменшити можна. Ще раз імхо.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
У меня Тоже на даче есть косильщик с утра до вечера на другом берегу реки.
Удивляюсь тоже частоте. Но не бесит. Я норм. Дети не бесят. Норм. Даже приятно.
Скучаю по пятой школе когда они тут бесились в басике(((
Бензиновой конечно сильно не зачастишь. Во-первых тяжёлая. Во-вторых бензин не дешев. Максимум свои 6 соток три раза. По приезду, ибо по пояс бурьян. В середине лета и перед закрытием сезона.
А вот электро в виде палки косой, вполне норм вокруг кустиков срезать. Да и бесит травка что ноги щекочит. А бурьян сволочь имеет такое западло как прогнуться под косилкой, а потом встать и бесить своей палкой визуально ))))))))
У родоков 18 соток газонной с поливом. Там приходится почаще, да. Но то не мои дела уже.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
И не надо гадить что мы бежим от бедности, от войны, ракет и окупантов мы бежим.
Все у нас хорошо тут)))
А из-за этих рашамразей всего лишаемся.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
точно),
у меня соседские дети вежливее родителей.
девочка маме говорит - "хватит орать, это некрасиво,
и пошли уже домой, нечего во дворе с подружками тусить"...)))
это точная цитата из разговора))).
вообще, заметила, дети с началом войны более серьезные стали и собранные,
здороваются, не бегают, как невменяемые, как раньше).
думаю, это все же скорее плохо, чем хорошо, такое раннее взросление,
война отбирает у них беспечное детство ((.
Роман Ратушный, такой молодой и красивый((
Погиб на Изюмском направлении.
И сколько их...((
https://novynarnia.com/2022/06/14/roman-ratushnyi/
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks