| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да какая разница! Есть прямая взаимосвязь.
Это равнозначно капслоком привычным некоторым, крикнуть в спину *мрази, сливают страну, всё нитак и нитам,зрада* украинскому снайперу, который снимает орков, ребятам в ПВО, развед группам и летчикам и многим другим, кто возможно составляет эти 73 % и сейчас выгребает по полной.
Почему, кто шатает ситуацию, не брезгуют, когда их почти привычную жизнь, защищает электорат 73%?
Зы при чем не являлась сторонником ни папередника ни теперешнего. Чем больше агрессия и унижения от соратников Пороха, тем больше как раз непринятие его каденции. А ещё страх, что эти якобы невинные игры в пропаганду, лишат нас всех нашей Украины. Стоит оно того? Мм?
Востаннє редагував *Vica*: 07.06.2022 о 23:02
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
мой ответ вам не понравится.
я это вижу так --
не без их, 73%х раздолбайства и пофигизма мы маємо те, що маємо.
это же им в уши влили, что война выгодна определенным кругам, которые стоит оттеснить от власти, как начнётся мир-дороги-шашлыки? такие ведь были идеи?
это эта власть врала мне до последнего дня что все хорошо? обращалась ко мне с видосиков. предлагала не волноваться.
вы легко прощаете лжецов? а лжецов с большими полномочиями?
я что-то не очень.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ну то что я ща напишу, тебе понравится еще меньше.... но любая попытка переложить вину за войну на кого то бы ни было в Украине, Зеленского, Порошенко, или даже Януковича это просто неприкрытое желание обелить ху.йла...
ЗЫ и еще меньше понравится. Цели ху.йла и сторонников Порошенко в Украине совпадают. Любой ценой свергнуть Зеленского.... Помнишь, что про Беню говорили. Это он не Украину защищал. Это его интересы совпали с украинскими. Так вот ща ситуации ровно такая же. Это сторонники Порошенко не против Зеленского. Это их интересы совпали с ху.йловскими....Поэтому суд таки будет. Как минимум народа Украины.... Вам все припомнят. Ну это в случае победы конечно. В случае поражения будет не до вас...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я хорошо отношусь к вам личечно, Вика )
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Дякую. Мені приємно
Ти в кінець охреніла, рашоголова?Це що, ПОРОХ повинен був її закінчити? А може, все ж таки ХУ.ЙЛО???
А твій зелений ідол її чому не скінчив?
І війна ПОСИЛИЛАСЬ! І тепер перекинулася на ВСЮ країну! Висновок: в цьому винен ЗЕЛЯ!И вот пришел Вова.Як тобі таке?
Ви розчарувалися тому, що дуже полюбляєте бєніне лайно, це ваша НАЙУЛЮБЛЕНІША страва! Жрете її тонами дев'ятий рік поспіль!Видать не только я разочаровалась в Петре Лексеиче.
Вова конечно не профессионал. Но надо же,как сейчас оказалось Украина кормит хлебом и маслом пол мира.П...ць! А до клоуна світ НЕ ЗНАВ, скільки зерна та іншого поставляє Україна??
І при Пороху це ТЕЖ РОБИЛИ!! Але при цьому ще й АРМІЮ ВІДРОДЖУВАЛИ!! А твій клоун її ЗНИЩУВАВ: скорочував чисельність, здавав території (так зване "розведення"), саботував держзамовлення, не купив жодного бронежилета та каски, повністю припинив будівництво житла для військових, повернув харчування до "овочевих" часів, розформував танкову бригаду, яка захищала кордони біля Білорусі, розмінував Чонгар тощо.И дороги строил ,и деревья сажали.
БРЕХНЯ!!!финансирование армии увеличилосьЗбільшилося фінансування силового блоку В ЦІЛОМУ!! А до нього входить і МВС, і багато інших структур. От саме ЇХ фінансування і збільшилося. А фінансування АРМІЇ кожного року ЗМЕНШУВАЛОСЯ!! Це неодноразово доводили ті, хто МАЄ відношення до армії!
І для бур'яністих дебілок вкотре повторюю: важливо НЕ СТІЛЬКИ розмір фінансування, а те, як і куди ці кошти ВИКОРИСТОВУЮТЬ! А при твоєму ідолі ці гроші ЛЕЖАЛИ МЕТВИМ ГРУЗОМ на рахунках ЗСУ!!!
Гнида ху.йловська!И даже склады до полномасштабного вторжения не горели.
Те ж саме, що, по-твоєму, повинен був зробити й Порох, щоб не допустити повномасштабного вторгнення, яке сталося наприкінці серпня 2014 року.Что,по Вашему мнению, должен был сделать Зеленский,чтоб Украина избежала давно начатой войны и давно запланированного карликом полномасштабного вторжения?І за ці три місяці найвеличніший просто ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ був ЗВІЛЬНИТИ всі території України від орків та закінчити війну! Як? А нас це не стосується, - зобов'язаний і крапка! Ну, по-твоєму, Порох же БУВ зобов'язаний звільнити Донбас і Крим та закінчити війну, - значить, і Зеленський теж ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ. Досі не звільнив? Значить, керуючись твоєю збоченою логіку, він НЕ ХОЧЕ цього і він працює на ВОРОГА. Браво, бур'ян!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Москаль творческая личность был. Даже рассказы писал. Или я что-то путаю?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Так, твоїм дітям та дітям/онукам бур'яніхи можна лише поспівчувати: НАСТІЛЬКИ хворих мамаш/бабусь й ворогу не побажаєш.
Це шо?
А то! До приходу Зеленського світ же й не жив зовсім: не їв, не пив, сексом не займався, - цьому його (світ) Зеленський навчив.
Я оце дивлюся на цей зашкалюючий, а головне, тупий зелений фанатизм - і відчуття, немов я на машині часу перенеслася у совок 30-50 рр. минулого сторіччя: "Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство!".ТАКИЙ фанатизм був лише до Сталіна та Мао Цзедуна (в Китаї) і зараз є до Ху.йла. Думала, у нас такого не буде. Помилилася: фанатизм зебілів нічим не відрізняється від "сталінського" чи "ху.йловського".
ППКСОн не должен был вообще идти в презы.
До речі, він і сам це визнавав. На тій самій пресконференції у Горлівці у 2014 році:ни ментально, ни морально, ни умственно не вырос для этого.
А потім з'явився Бєня. І почалося виготовлення та розвішування зелених спагетті по вухах бур'янів, шурєгів та сміттєвозів.Я не считаю, что я достоин этой чести. Я не считаю, что я настолько мудр, чтоб занимать такую должность. Я думаю, что эта страна заслуживает серьёзную кандидатуру.
+100000в его переобувание я не верю.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks