| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Так а чого ж ти "в инете пистишь"(с)? РІДКО заходячи на форум: кожного дня. Іди, роби справи. Наприклад, записуйся в ЗСУ та шуруй на фронт. Чи це за тебе інші будуть робити, доки ти на форумі будеш поливати брудом опозицію та її прихильників і рахувати, скільки разів в твоїй збоченій реальності Порох втік у Європу?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пока главнокомандующий соль ищет (с) настоящие военные обсуждают с международными партнёрами помощь Украине.
ЗЫ В этом плане красноречиво понимание партнёров с кем действительно нужно разговаривать![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Если я стану порохоботом, сколько денег мне будут платить?
А у зебілів все, як завжди: бути прихильником якоїсь партії чи політика, виходити на мітинги та акції, вести пропаганду у соцмережах тощо можна лише ЗА ГРОШІ.Те, що ВІЛЬНІ люди все роблять ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ, до них не доходить.
Самі продажні - й про нормальних людей так само думають.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вроде это наш сбили пишет тг пруф запорожье (((
"К сожалению, сбитая вчера над Орехово в Запорожской области «сушка» - это, скорее всего, наш самолет
Официальной информации пока нет, но появилось видео с дрона от рашистов с места падения, а также появились фото останков самолета. На них на заднем хвостовом оперении видна часть порядкового номера и зона, где наносится наш герб.
На видео, где запечатлен момент взрыва, не видно следа от ракеты типа «земля-воздух», хотя дымовой шлейф характерен для большинства ракет такого типа.
В то же время, это вполне типичное явление для ракет класса «воздух-воздух», которые запускают с больших дистанций.
Информация в любом случае требует официального подтверждения. Пока что это только предположения."
ПОДПИСАТЬСЯ️Прислать новость
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks