| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ще війна не скінчилась, а ви вже знову почали дискридувати владу та армію.
ну куди це годиться
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Северодонецк нау![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
И списать их правильно и "правильно" - тоже не большого труда делопри желании.
На самом деле я не против учёта, и даже за. Но есть же сейчас нюансы... Например, в мирное время такая ситуация вообще не возможна - носки у всех свои).
Я ж конкретную ситуацию описывала под названием "срочно нужны носки для раненых в Мечку". Не взагалі.
Где предложенный вариант выглядел так: переведите деньги на бф, дайте запрос от армии/от больницы, мы закупим и привезем из-за границы, потом передадим по акту.
Я не могу найти тему, её удалили?
Ну KSh поправит, если я что-то не так написала.
![]()
Фотнтан-не фонтан, но с равнодушием у меня не очень, есть такое)).
Бо якщо і далі продовжувати закривати очі на злочини вашіх ідолів, то виборів просто НЕ БУДЕ!!
я не заню, що б було при петі, коли ДРГ були вже на Банковій.Якийсь беззмістовний набір слів. І знов про Пєтю.
Шизіки, мля.
Та пішов ти нах, рашоголовий!ще війна не скінчилась, а ви вже знову почали дискридувати владу та армію.Влада САМА себе дискредитує! І це вже навіть на фронті - у пеклі - бачуть і розуміють!
І наші військові на відміну від вас, овець покірних, НЕ БАЖАЮТЬ мовчати! І ти не смієш затикати їм рота та в чомусь звинувачувати, бо поки ти тут чухаєш сите пузо на м'якому дивані та сереш у бік опозиції, вони там замість тебе РИЗИКУЮТЬ ЖИТТЯМ!
Рашоголові не можуть не брехати - це в них в генах.
+100000 Бо в їх збоченій реальності країну захищає БУБОЧКА, а не армія.Створили культ особистості, як і в Рашці.
Хворі люди.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Мені вже волати хочеться від безсилля через те, що творить ця влада.Та щоб вам, тварюки, які голосували за ЦЕ, щастя не було!
![]()
Тамара Горіха Зерня
41 мин. ·
Катерина Ножевнікова повідомила, що на одеський фонд "Корпорація Монстрів" відкрита справа у СБУ.
Також зараз у всіх на слуху ситуація із Фондом підтримки закарпатських військових, керівництво якого звинувачують у розкраданні гуманітарної допомоги, і тому у рамках слідчих дій зі складу фонду вивезли всі матеріальні цінності і всі коробки із уже підготовленими посилками.
Монстри - один із найчистіших фондів в Україні, там працюють маніяки, поведені на звітності та обліку. Вони відіб'ються , звичайно. Але осад залишиться... Осад у душах людей, які віддають себе волонтерству, а у відповідь замість вдячності отримують підозру у державній зраді по суті.
Ідеальний демотиватор у воєнний час. Інші точно сто разів подумають, чи зв'язуватися з темою волонтерки.
По Закарпаттю повідомлялося, що справа відкрита на підставі анонімного звернення. Вам не здається, що це ідеальний спосіб заблокувати взагалі всю волонтерську роботу в Україні? Якщо для вилучення всього зібраного майна достатньо анонімки і доброї волі СБУ, то чи довго чекати валу справ проти всіх фондів? Береш перелік найкрупніших, і далі по списку...
Хто наступний? Я можу здогадатися, хоча дуже б хотіла помилитися.
Ой, як страшно!Штати дуже злякалися, ага.
(повністю статтю читайте за посиланням)
Росія викликала керівників американських ЗМІ та попередила про "суворі заходи"
МЗС Росії заявило, що скликає голів ЗМІ США в Москві на зустріч наступного понеділка, щоб повідомити їх про жорсткі заходи у відповідь на обмеження США щодо російських ЗМІ.
"Якщо в США не нормалізується робота російських ЗМІ - операторів і журналістів, то неминуче будуть найжорсткіші заходи", - заявила в п'ятницю прес-секретар міністерства Марія Захарова.
а оно было разрешено?
отсутствие наказания не равно разрешению. и да, принять закон вносящий поправки в кримінальний кодекс в плане покарання за...намного проще чем поправки в Конституцию
Стаття 4. В Україні існує єдине громадянство. Підстави набуття і припинення громадянства України визначаються законом.
Востаннє редагував 1234A: 04.06.2022 о 11:19
Гы-гы-гы....
https://t.me/rian_ru/165975
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks