Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 237 з 1230 ПершаПерша ... 137187227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247287337737 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 4 721 по 4 740.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    70 541

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Все кто успел сразу в тот день когда в дие появилась наша область оформить заявку, те все получили, кто чухав рэпу и зад....ну извините...31 числа стартовала новая шняга в еПоддержке, помощь от всэсвитних различных организаций...деления на области там нет, заявку может оформить каждый...а там уже как спортлото, кому повезет а кому нет.
    заявки біли подані до 31.03.2022 г. - не получили
    Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
    dura lex, sed lex

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Wild_Black_Cat Переглянути допис
    заявки біли подані до 31.03.2022 г. - не получили

там еще проблема в отчетах. Разбирались со знакомой: у нее приняли заявку. и тишина. ФОП за год не подал отчет. он же до 01 марта. все, кто не подал до 23.02., оказались за бортом. И не всем, как оказалось, сразу отказ пришел. просто приняли заявку и все, тишина

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    70 541

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    там еще проблема в отчетах. Разбирались со знакомой: у нее приняли заявку. и тишина. ФОП за год не подал отчет. он же до 01 марта. все, кто не подал до 23.02., оказались за бортом. И не всем, как оказалось, сразу отказ пришел. просто приняли заявку и все, тишина
    с ФОПами оно обьснимо, а с наемніми, есть знакоміе, которіе наемніе работники и они не получили
    dura lex, sed lex

Дописів
    29 041

Типово

с ФОПами оно обьснимо, а с наемніми, есть знакоміе, которіе наемніе работники и они не получили
    я не знаю. Посмотреть начисления зп на сайте ПФ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Та то абы в мою сторону серануть, не обращайте внимание, это уже рефлекс как у собаки Павлова
    Це ж яким треба бути ідіотом, щоб побачити себе там, де про тебе навіть і НЕ ДУМАЛИ??? Яким боком ти, рашоголовий, до внутрішно переміщених осіб, про яких я кажу?
    Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    акуеть зачем брал. Мужик плять защитник и прочее, зачем Брал повестку. Ипанутся мышление и мнение о мне и моих мужиках.
    Да и вообще видимо о украинских мужиках. Что это ссыкло типа да?
    Чтоб жопы и жизненьки и шкуры когото были в безопасности кто не сьипался)))))
    Я їй виключно про дотримання законів, а вона мені лайно у відповідь.
    Не вижу ничего противозаконного во вручении повестки не в установленном месте.
    Навіть не сумнівалася! Ви, мабуть, за Зеленського та "слуг" голосували?
    Востаннє редагував Дейнерис: 02.06.2022 о 13:56
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    70 541

Типово

я не знаю. Посмотреть начисления зп на сайте ПФ?
    где-то читала, что сначала одобряли все заявки на 6 500 грн, потом, когда их стало очень много, стали передавать их на проверку налоговой
    стали віявлять, что предприятия какие-то минимальніе суммі сотрудникам начисляли
    поєтому некоторіем и не віплачивают
    dura lex, sed lex

Дописів
    29 041

Типово

где-то читала, что сначала одобряли все заявки на 6 500 грн, потом, когда их стало очень много, стали передавать их на проверку налоговой
    стали віявлять, что предприятия какие-то минимальніе суммі сотрудникам начисляли
    поєтому некоторіем и не віплачивают
    меньше мин.зп?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    70 541

Типово

меньше мин.зп?
    наверное, не помню по тексту статью
    єто не про знакоміх наемніх работников, знакоміе ничего не получали
    dura lex, sed lex

Дописів
    9 040

Типово

Таки да, гугл шарит, я проверила)
    Набираешь, сколько лет пидору и вуаля))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

афигеть. все мои не получили, и даже возможности не было. нуну.
    І хто їм лікар? Я яким боком до цього? Ваші ВИЇХАЛИ з міста/області у іншу область? і ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ в органах місцевого самоврядування, щойно приїхали? Якщо так, то хто їм лікар, що вони не подали заявку? А якщо НЕ зареєструвалися, то, знову ж таки, хто їм лікар? 2000-3000 на місяць виплачували виключно тим ВПО, які ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ в тій громаді, де тепер тимчасово живуть. Якщо людина виїхала, але не зареєструвалася, то виплати не отримує. Не дякуйте.
    Вы в марте в другой теме мне кричали, что нашей области не положено 6500? не помните?
    "Для двічі довбаків"(с) повторюю питання: яке відношення "РОБОЧІ" виплати мають до виплат, які видають ВПО???
    а когда угомонитесь?
    Тоді ж, коли Ви перестанете брехати!
    за ребенком не скучаете, или давно привыкли?
    Ти взагалі береги втратила, чорнорота? Яким боком мій сум за дитиною до виплат? Пельку стули, бо допоможу!
    Ребенок с бабушкой жил
    Брехло!

Шановний модератор, я дуже прошу бану для цієї чорноротої, яка вже ДВІЧІ звинуватила мене в брехні БЕЗ жодного доказу цього, а тепер ще й сама БРЕШЕ про мене! Крот за ТЕ Ж САМЕ зараз у бані - справедливо буде, якщо й ця лайнометка опиниться там же!

Дописів
    29 041

Типово

а, тыкать можно только в других?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    За березень і квітень виплатили чи ще виплатять всім внутрішньопереміщеним особам, які зареєструвалися в цнапах до 30 квітня. Це суми: 2000 дорослий та 3000 на дітей та на людей з інвалідністю.
    З травня будуть продовжувати виплати тим, хто пересилився з громад, які в переліку, він постійно оновлюється.
    У Дніпропетровській області на сьогодні це 6 громад, останні зміни були кілька днів тому (фото виклали раніше).
    Так повинно бути і у Стрийскій громаді так відбувається 100%. Що там передає сарафанне радіо раджу поділити на 148.
    До того ж виплати 6500 до виплат ВПО не мають відношення і нараховувалися за іншими алгоритмами.
    "Выфсёврёти!"(с) Сказала чорнорота Кимон, що НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ переселенцям, - значить, не виплачують. Бо її родичі/знайомі не отримали, а вони ж "истина в последней инстанции". А те, що тисячі інших ОТРИМАЛИ, для неї не є аргументом, вона вважає, що всі вони брешуть. Зараз вона і Вам плюне, що, якщо Ви стверджуєте, що кошти виплачують, значить, Ви НЕ СУМУЄТЕ за виїхавшими родичами/друзями, і взагалі Ви з ними не жили/не знайомі.
    Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Кимон, ці особисті речі тут?
    Коли аргументів немає - переходять на особистості. Особливо такі, як Кимон, обожнюють брехати. Вона знати не знає ані мене, ані мою дитину.

Дописів
    70 784

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    :
    Я їй виключно про дотримання законів, а вона мені лайно у відповідьl:
    Накуя мне ваши законы.

Еслиб не эта повестка, эта сука вскорости б сдохла или я б с него выносила горшки в его 55....))))))

А так хоть не повоюет, где наверняка Тоже сдохнет в первый день, создавая геморой побратимам, так хоть налога принесет.

Я вам в третий раз пишу, не надо меня очеловечивать.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Дописів
    70 784

Типово

Ви, мабуть, за Зеленського та "слуг" голосували?
    Не надо удобно, прикрываясь какими-то ненавистными вам голосованиями, обходить предмет скрывания парней от вручения повестки в квартирах или ещё в вакихто то местах, чем вынудили делать это тем образом каким есть.

Мамочек и жонок укрывательниц ))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Экзархов
    Guest

Типово

Накуя мне ваши законы.

Еслиб не эта повестка, эта сука вскорости б сдохла или я б с него выносила горшки в его 55....))))))

А так хоть не повоюет, где наверняка Тоже сдохнет в первый день, создавая геморой побратимам, так хоть налога принесет.

Не мое дело, конечно. Это вы так про мужа своего пишете?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Накуя мне ваши законы.
    Питань більше немає.
    Не надо удобно, прикрываясь какими-то ненавистными вам голосованиями, обходить предмет скрывания парней от вручения повестки в квартирах или ещё в вакихто то местах
    Пля, де я писала про приховування "парнєй"? Звідки я взагалі знаю, переховувався Ваш "парєнь" чи ні? Я писала лише про ДОТРИМАННЯ ЗАКОНІВ!!! Мені начхати на те, хотів Ваш "парєнь" отримувати ту повістку чи ні - я про це взагалі не питала.

Дописів
    5 341

Типово

Накуя мне ваши законы.

20 штук зажала?!
    Правоохранители установили, что руководитель одного из благотворительных фондов наладил схему незаконного выезда за границу военнообязанных мужчин. Сведения по уклонению незаконно вносили в электронную систему "Путь", которые по легенде следовали водителями для перевозки гуманитарной помощи.
    Клиентами "бизнесмена" были украинцы призывного возраста и те, кто подпадал под всеобщую мобилизацию. За такую ​​"услугу" мужчина должен был получить вознаграждение в размере 20 000 гривен.
    Востаннє редагував Nikoy: 02.06.2022 о 14:39

Дописів
    70 784

Типово

Питань більше немає.

Пля, де я писала про приховування "парнєй"? Звідки я взагалі знаю, переховувався Ваш "парєнь" чи ні? Я писала лише про ДОТРИМАННЯ ЗАКОНІВ!!! Мені начхати на те, хотів Ваш "парєнь" отримувати ту повістку чи ні - я про це взагалі не питала.
    Но учить жить начали, обсирая тех попутно парней, которые спокойно приняли повестки иным путем.

Дописів
    70 784

Типово

Цитата Допис від Экзархов Переглянути допис
    Не мое дело, конечно. Это вы так про мужа своего пишете?
    Я не замужем. )))))

Что хочу то и пишу

Сторінка 237 з 1230 ПершаПерша ... 137187227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247287337737 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті