| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це ж яким треба бути ідіотом, щоб побачити себе там, де про тебе навіть і НЕ ДУМАЛИ???
Яким боком ти, рашоголовий, до внутрішно переміщених осіб, про яких я кажу?
Я їй виключно про дотримання законів, а вона мені лайно у відповідь.
Навіть не сумнівалася! Ви, мабуть, за Зеленського та "слуг" голосували?Не вижу ничего противозаконного во вручении повестки не в установленном месте.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 02.06.2022 о 13:56
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
І хто їм лікар? Я яким боком до цього?Ваші ВИЇХАЛИ з міста/області у іншу область? і ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ в органах місцевого самоврядування, щойно приїхали? Якщо так, то хто їм лікар, що вони не подали заявку? А якщо НЕ зареєструвалися, то, знову ж таки, хто їм лікар? 2000-3000 на місяць виплачували виключно тим ВПО, які ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ в тій громаді, де тепер тимчасово живуть. Якщо людина виїхала, але не зареєструвалася, то виплати не отримує. Не дякуйте.
Вы в марте в другой теме мне кричали, что нашей области не положено 6500? не помните?"Для двічі довбаків"(с) повторюю питання: яке відношення "РОБОЧІ" виплати мають до виплат, які видають ВПО???
Тоді ж, коли Ви перестанете брехати!а когда угомонитесь?
Ти взагалі береги втратила, чорнорота?за ребенком не скучаете, или давно привыкли?Яким боком мій сум за дитиною до виплат?
Пельку стули, бо допоможу!
Брехло!Ребенок с бабушкой жил
Шановний модератор, я дуже прошу бану для цієї чорноротої, яка вже ДВІЧІ звинуватила мене в брехні БЕЗ жодного доказу цього, а тепер ще й сама БРЕШЕ про мене!Крот за ТЕ Ж САМЕ зараз у бані - справедливо буде, якщо й ця лайнометка опиниться там же!
![]()
а, тыкать можно только в других?
"Выфсёврёти!"(с) Сказала чорнорота Кимон, що НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ переселенцям, - значить, не виплачують. Бо її родичі/знайомі не отримали, а вони ж "истина в последней инстанции".А те, що тисячі інших ОТРИМАЛИ, для неї не є аргументом, вона вважає, що всі вони брешуть.
Зараз вона і Вам плюне, що, якщо Ви стверджуєте, що кошти виплачують, значить, Ви НЕ СУМУЄТЕ за виїхавшими родичами/друзями, і взагалі Ви з ними не жили/не знайомі.
Коли аргументів немає - переходять на особистості. Особливо такі, як Кимон, обожнюють брехати.Вона знати не знає ані мене, ані мою дитину.
Накуя мне ваши законы.
Еслиб не эта повестка, эта сука вскорости б сдохла или я б с него выносила горшки в его 55....))))))
А так хоть не повоюет, где наверняка Тоже сдохнет в первый день, создавая геморой побратимам, так хоть налога принесет.
Я вам в третий раз пишу, не надо меня очеловечивать.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
20 штук зажала?!
Правоохранители установили, что руководитель одного из благотворительных фондов наладил схему незаконного выезда за границу военнообязанных мужчин. Сведения по уклонению незаконно вносили в электронную систему "Путь", которые по легенде следовали водителями для перевозки гуманитарной помощи.
Клиентами "бизнесмена" были украинцы призывного возраста и те, кто подпадал под всеобщую мобилизацию. За такую "услугу" мужчина должен был получить вознаграждение в размере 20 000 гривен.
Востаннє редагував Nikoy: 02.06.2022 о 14:39
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks