Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 233 з 1230 ПершаПерша ... 133183223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243283333733 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 4 641 по 4 660.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    И опять про соль. В Польше

Польша планирует с 1 июля прекратить выплачивать пособия украинским беженцам. Помогать продолжат членам многодетных семей, беременным женщинам, людям с ограниченными возможностями
    А можна спитати про що мова?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    - стационарные услуги по факту стали платнее платного ранее: вот эту царапинку мы зашьем бесплатно, но "ниточку с иголочкой купите", а вот этот (условно) гнилокаменный желчный пузырь пусть в вас остается, еси нема грошей ... да вам с ним и лучше с таким по жизи, желчь есть броня и пуля в повседневности
    - гос. амбулаторные узкие стали не доступней недоступного: кудысь массово делись спецы, в коммерцию ушли
    - гос. стоматология переведена на хоз расчет

такие плакатики нарисует вам житель города, а вот сельский житель вилы возьмет, если спросить у него "что хорошего от мед реформы они получили"

нет грошей, значит и здоровье вам не нужно и вообще вы лишний в государстве - обуза епт
    Господи, а до медреформы с острым апендицитом никто даже не думал приступать к операции, пока положенную сумму не отсчитаешь.
    Тоже Супрун виновата?

Дописів
    21 978

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Господи, а до медреформы с острым апендицитом никто даже не думал приступать к операции, пока положенную сумму не отсчитаешь.
    Тоже Супрун виновата?
    да, Супрун и мошенник государственно значения Петро, который все это позволил

- нельзя оправдать то что из плохого сделали еще хуже, а именно вот тут вам массовому потребителю будет получше - введение СВ, хоть они (терапевты, педиатры) и ранее были доступны и те-же самые, только теперь их стало меньше по сельским регионам, а часто и в городе рядом с хатой не получается заключить договор, т.к. лимит етит уже
    - а вот тут, попавшему в беду идите нах без грошей, тут тарифы или теперь некому в принципе вами заниматься (езжайте в Киев (образно, но по факту))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Еще сказала, что по оркам теперь стреляют из таких пушек, что прилетает куда надо. Раньше иногда был разлет со всеми вытекающими...
    Гаубиці М777 - вони просто казкові! Якраз вчора читала про них:

Георгій Тука
    31 May, 08:13 ·
    Прокинувся я сьогодні ранувато, о 04:30. Почав читати зведенні повідомлення з фронту.
    Крок за кроком, добрався я до характеристик тієї зброї, яку ми вже отримали від наших союзників.
    Наприклад, далекобійна гаубица М777 (в народі - "три сокири"). Як казав мені друг:
    - Коли "топори" працюють - у нас БТРИ підскакують!
    Дійсно, характеристики цієї гармати вражають.
    Але!
    Ще більше мене вразили характеристики боєприпасів, якими може працювати ця красуня!
    Ті з вас, хто слідкує за подіями на фронті, мабуть чули слово "ЕКСКАЛІБУР"? Ну, це один з типів снарядів, які може використовувати та сама М777. Підкреслюю - може використовувати! За наявною інформацією, Канада, надаючи нам М777, надала "в комплекті" і певну кількість тих самих "Екскалібурів".
    Сама назва "Excalibur" митєєво привертає увагу. Коли ж починаєш занурюватись в деталі - ... мама дорогая!.. Це не снаряд! Це - витвір сучасного воєнного мистецтва!
    Наведу деякі показові дані, які розраховані на "штатських".
    Самі боєприпаси мають декілька модифікацій. Не буду вам забивати мозок всіма характеристиками. Лише кричущо-показовими.
    Є такий показник: "кругове ймовірне відхилення". Тобто, на яку відстань зазвичай відхиляється снаряд від заданої точки влучання. Ну, існує маса показників, які впливають на точність влучання. Зрозуміло, чим більша відстань польоту - тим більший розмір того "кругового відхилення". Снайпери, які працюють на дальні відстані (більше 800-1000 м) розраховують навіть обертання... планети Земля. Що уж казати про відстані в десятки кілометрів...
    Так от, у стандартних снарядів США при стрільбі на середні дистанції (10-15 км) показник "кругового відхилення" становить 200-300 метрів. Тобто, влучання снаряду в коло діаметром 200 метрів вважається - ОК.
    Тепер, увага! У "Екскалібура" при роботі на дальніх (!) дистанціях (більше 40 км) показник "кругового ймовірного відхилення" становить ... (барабанний дріб!) ... 4 метри! ЧОТИРИ МЕТРИ!
    По суті, назвати ЦЕ снарядом у мене і язик не повертається.
    За класичним розподілом, Екскалібур - активно-реактивний снаряд. Тобто, на початку лунає ба-бах з гаубиці (тих самих "трьох сокир"), а після того, як "наші БТРИ підскочили", вмикається ще й реактивний двигун, який знаходиться всередині снаряду.
    Під час війни в Іраку "Екскалібур" продемонстрував небачену ефективність - 92% снарядів влучили в коло 4 метри від цілі!
    Але, і це ще не все!
    Я не випадково зазначив, що існує декілька модифікацій цього снаряду. Я не знаю, яку саме модифікацію отримали ми, тому розповім коротко про деякі властивості різних моделей.
    Отже, існують моделі, які:
    - наводяться на ціль через GPS-навігацію;
    - мають ситему "самонаведення" (тобто, снаряд сам "стежить" за ціллю в процесі її пересування);
    - мають можливість на останній стадії траекторії влучати в ціль під певним кутом, аби завдавати максимальної шкоди об"єкту та мінімальної шкоди оточенню;
    - "Excalibur Block III" - снаряд з інтелектуальним оснащенням, яке дозволяє "знаходити, розпізнавати та супроводжувати цілі в складному міському середовищі"!
    Отака фігня, малята, цей "Екскалібур"!!!
    p.s. Є ще модифікація, яка на верхній траекторії розділяється на купу складових і ці складові, опускаючсиь на парашутах, самі шукають та знищують цілі... Коротше, "мама дарагая"!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Тоже Супрун виновата?
    Кому как везло: протезирование сосуда - 2000+ гривен (для справки - тогда курс доллара был 5) и только на лекарства. Премия врачам это уже было наше собственное решение. Думаю сегодня такая операция стоит больше чем 400 долларов.

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 935

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Точно знаю что прекращается выплата для владельцев жилья, предоставляемого беженцам. Компенсация. 500+ на детей остаётся

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Про то шо шара закончится.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    Точно знаю что прекращается выплата для владельцев жилья, предоставляемого беженцам. Компенсация. 500+ на детей остаётся
    Я можу судити тільки зі слів переселенців. Щоб отримувати саме пособіє, треба оформлювати статус біженця. По-перше це займає певний час. По-друге неможливо відмовити в виплаті якщо країна надала статус біженця.
    Переселенцям, яким не надано такого статусу, а тільки тимчасовий прихисток, пособій не виплачується.
    Була одноразова допомога 200 злотих. Щомісячного пособія на дорослого немає (про дітей не знаю)

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Про то шо шара закончится.
    Так яка така шара? Сестра живе на свої. Це при тому що живе в дочки і не треба платити оренду.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    у меня уже был механизм, благодаря которому я не платила ни за стент, ни за операцию, ни за многое другое (5 ваток, 15 шприцов и еще километры бумажек).
    Поділіться з нами, будь ласка! Кожен з нас може потрапити в таку ж ситуацію, як і Ви.
    Идеальна ли медицинская реформа? 100% нет.
    Про ее внедрение на местах: что-то лично по работе прожила, что-то наслышана от врачей.
    Но те механизмы взаимодействия, которые она дает - лично мне более комфортны, чем было до нее.
    +1000000000 Саме про це я та інші й кажемо багато років.
    - стационарные услуги по факту стали платнее платного ранее
    Янь же у подробицях розписала купу БЕЗкоштовних послуг, які вона (і я, і інші) отримали завдяки реформі. Але в тебе, як завжди: є лише дві думки - твоя і неправильна. Всі брешуть, ага.
    да, Супрун и мошенник государственно значения Петро, который все это позволил
    Пля, якщо ти НЕ РОЗУМІЄШ, що тобі пише опонент, якого хріна відповідаєш? Манула сказала, що за операцію брали ДО реформи! Тобто ДО появи Супрун та Порошенка! Якого хріна ти ТІ злочини теж ЇМ приписуєш?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    У нас теж припиняються виплати: мої родичі та знайомі, які виїхали у інші області, сказали, що їм повідомили про те, що з 1 червня ПРИПИНЯЄТЬСЯ виплата обіцяних 2000-3000, бо наша область більше НЕ ВХОДИТЬ до переліку областей, де йдуть бойові дії. Кожного дня обстрілюють нашу область, руйнують будівлі, гинуть люди, а в нашої влади це вже НЕ бойові дії!
    До речі, двом дітям, яких я знаю, взагалі НЕ ВИПЛАТИЛИ обіцяні гроші навіть за березень-травень.

Дописів
    21 978

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Янь же у подробицях розписала купу БЕЗкоштовних послуг, які вона (і я, і інші) отримали завдяки реформі. Але в тебе, як завжди: є лише дві думки - твоя і неправильна. Всі брешуть, ага.
    Янь не в курсе или зашорена обманом и/или излишним оптимизмом, основанном на ожидании - ерунду она написала (Янь может пока хватает ... может везет), с точки зрения массовой доступности для всех граждан икс НП, потребителей мед. услуг и "экспериментов" типа - попробуй только заболеть

Деня, конечно не дай бог тебе заболеть чем то круче насморка, но если не посчастливится, то поймеш, прочувствуешь на своей шкуре работу этой сука медреформы
    Востаннє редагував KpoT: 02.06.2022 о 11:12

Дописів
    65 836

Типово

У нас теж припиняються виплати: мої родичі та знайомі, які виїхали у інші області, сказали, що їм повідомили про те, що з 1 червня ПРИПИНЯЄТЬСЯ виплата обіцяних 2000-3000, бо наша область більше НЕ ВХОДИТЬ до переліку областей, де йдуть бойові дії. Кожного дня обстрілюють нашу область, руйнують будівлі, гинуть люди, а в нашої влади це вже НЕ бойові дії!
    До речі, двом дітям, яких я знаю, взагалі НЕ ВИПЛАТИЛИ обіцяні гроші навіть за березень-травень.
    Це деза. Вже є перелік місцевостей, яким надали потрібний статус, про них ми читаємо кожного ранку.

А що за виплати були до 1 червня? Їх припинили взагалом то з 1 травня.

Дописів
    65 836

Типово

І знову. Виплати за березень і квітень.
    Їх виплатять, як черга дійде.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Так всегда и говорю, на Западной живут только житровжаренные, им Украина нафиг не надо...цыгане, кули...имею счастье знать парочку...там все такие...
    Толидело Дамбасс.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Это и есть пособие.
    Когда-то давно маршрутчик орал что у него типа пенсия 1700 и он типа не обязан везти бабушку бесплатно. Полез в " бутылку". Но среди пассажиров была какая-то умная тетка,и она ему популярно объяснила,что получает он это пособие,потому,что никогда не платил налоги. Если бы платил,как она сказала,получал бы минимум 2400. Что тоже не много,но все же разница есть.
    ну так мені ще до пенсії років багато не вистачае.
    але питання в тому, чому сума все одно не росте

Дописів
    70 784

Типово

Ну раз про реформу то нате.

Чтоб попасть по реформе к кардиологу одц, надо прийти за талоном день в день, начало с 7.30.

Пришли сегодня и ушли, очередь до второго этажа)))

Спасибо поищем посвободнее.))))
    Востаннє редагував SofiElena: 02.06.2022 о 11:40
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    29 041

Типово

Наша область ( область) и не входила в перечень. Только некоторые села в Криворожском районе. И не будет входить. Ты посмотри((((
    у нас все хорошо.

Дописів
    29 041

Типово

Янь не в курсе или зашорена обманом и/или излишним оптимизмом, основанном на ожидании - ерунду она написала (Янь может пока хватает ... может везет), с точки зрения массовой доступности для всех граждан икс НП, потребителей мед. услуг и "экспериментов" типа - попробуй только заболеть

Деня, конечно не дай бог тебе заболеть чем то круче насморка, но если не посчастливится, то поймеш, прочувствуешь на своей шкуре работу этой сука медреформы
    я писала: здоровый больного не понимает

Дописів
    5 337

Типово

Сторінка 233 з 1230 ПершаПерша ... 133183223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243283333733 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті