Може то неможна писати?
Хоча люди по чатам такі подробиці пишуть, якісь дурнуваті
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Може то неможна писати?
Хоча люди по чатам такі подробиці пишуть, якісь дурнуваті
Я тут недавно писала,что в Дании температура 38 у ребенка не повод не идти в сад или школу,или на тренировку( в данном случае хоккей) или даже в бассейн,так не помню кто прям тапками кидался и орал " этава ниможет быть!"
А оно есть. И более того. У ребенка почти 39 трое суток,звонят врачу,а врач отвечает " сколько суток? Трое? Ну вот если после пятых не пройдет ,звоните."
Ну все. 3:1
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
❗️Маємо уточнену інформацію щодо постраждалих у Стрийському районі
На цей момент відомо, що поранені 5 людей. Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життям нема.
Більше інформації вранці. Спокійної ночі.
Максим Козицький - голова Львівської ОДА (ОВА)
Не добре, але краще ніж могло бути. Це про поранених
Грац болельщиков и Украину с победой Украины в футболи.))
ЗЫ даже Швец сегодня не успокой(((
Все куева кароче. Выппью коньяку хорошо и лягу спать )))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
В ігнор його! В ігнор всіх, хто має думку, ВІДМІННУ від Вашої! Ату нас, ату! Будете спілкуватися лише з покірними тупими рабами, які у рота Вам заглядають. Був у нас тут вже один такий хворий на голову, навіть "розстрільний список" у підпис виносив. Будете його послідовником!
Хтось може перекласти на ЛЮДСЬКУ мову це речення? Бо я тупі беззмістовні набори слів не розумію.
А в якому пункті правил форуму написано, що дописувач має право відповідати лише на ті повідомлення, які адресовані ЙОМУ?Ти взагалі пам'ятаєш, що ти у ПУБЛІЧНОМУ розділі, а не у приватних повідомленнях?
"Для двічі довбаків"(с) ще раз повторюю, що це ПУБЛІЧНИЙ ресурс. На якому БУДЬ-ЯКИЙ дописувач МАЄ право відповідати на БУДЬ-ЯКЕ повідомлення.Как и Деничка. Та тоже липнет ко всем ,как говно к подошве.
І так, краще "липнути до всіх"(с), але писати саме про ЦИХ людей, ніж "липнути"(с) до ОКРЕМИХ дописувачів, але при цьому ображати та оббріхувати їх близьких, яких ти навіть жодного разу не бачила.Так що скільки б ти не виходила на піну, жбурляючи в мене лайно, я все одно КРАЩА за тебе, бо для мене чужі батьки та діти - майже СВЯТЕ.
Это у вас такой своеобразный способ убедить себя в вашей важности?"Сказочная до...бка"(майже (с)).
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Чия б корова мичала!Як мені "подобяється", коли соромлять ті, хто ЗАКРИВАЮТЬ ОЧІ на заклики до насильства, на погрози смертю, на образи батьків та/чи дітей опонента, на відверту брехню тощо.
А прибрати свою оселю, щоб в ній не було каках, ти не спроможний?
Нічого, що це ПОЛІТИЧНИЙ розділ? Заведи собі тему "Розмови ні про що" у підрозділі "Гостиные" і трепися там НІ ПРО ЩО, хоч репни!
А якщо повідомлення НЕ про Зеленського і НЕ про Пороха - його КУДИ?? Була ОКРЕМА тама для всякого-різного про війну та політики - дуже зручно було. Та ні, ваше стадо її засрало, перетворивши в другу "Балаканину"ведь есть еще две темы презов...., і її закрили. А тепер вимагаєте, щоб тут не було політики?
П..ць! Возар все так просто і недвозначно написав, що навіть дитина зрозуміла. Лише до нашої форумскої "геніїші" не дійшло, але винен в цьому чомусь ВОЗАР, а не вона сама, за що вона його і обісрала з ніг до голови.
![]()
Я хрінію від такого нахабства! Хто ви такі, щоб наказувати, де кому й що писати?
Це що, ВАШ форум? ВАШ розділ? ВАША тема?
Валіть у інший розділ і там створіть собі смітник для розмов ні про що!
У вас же війна вже СКІНЧИЛАСЯ, як і у вашого ідола, а в нас НІ, тому ми в ПОЛІТИЧНОМУ розділі спілкуємся ПРО НЕЇ!
Що, Возар разголосив твою таємницю?![]()
Не Ви одна.
Сказала та, яка чхала на ВСІ закони України, тому розповсюджує тут кремлівську пропаганду да дискредитує опозицію.
Давай сюди ЦИТАТУ з цієї статті, де написано, що саме ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ подвійне громадянство! Відсутність такої цитати автоматично стане твоїм ЗІЗНАННЯМ в тому, що ти БРЕХЛО!!почитай статью 4
Ти ЗАВЖДИ помилаєшся. І цей раз не виняток:закон о гражданстве Если не ошибаюсь,в нем статья 10 об ответственности
Передивилася весь закон "Про громадянство України" - не знайшла жодної статті про ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за подвійне громадянство.Стаття 10. Поновлення у громадянстві УкраїниТа я й не здивована: вже давно звикла, що бур'ян цілодобово БРЕШЕ і при цьому ОБРАЖАЄ тих, хто тиче її рилом у її брехню.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 02.06.2022 о 02:27
Мафочко. і мені в особисті киньте, будь ласка!
Ой, як цікаво! а ЯКЕ САМЕ порушення було? І як бути з тим, що медреформи НЕ ВХОДЯТЬ у компетенцію президентів і вони її НЕ ПРОВОДЯТЬ?Реформу проводила Супрун. І не почала її, а лише ПРОДОВЖИЛА медреформу, розпочату Богатирьовою, - як із ЦИМ бути?
Пельку свою стули, рашоголовий!но вам зомбили лицемерам и/или, некоторым, плевать на этоДавай нам сюди цитати, в яких ти хоч раз ЗАСУДЖУВАВ зелену владу за порушення законів, а також цитати, в яких ти ЗАСУДЖУВАВ своїх соратників за те, що вони не лише ЗАКРИВАЮТЬ ОЧІ на ці порушення, а ще й ПІДТРИМУЮТЬ їх!
Я впевнена, що саме ЦЕ й було ГОЛОВНОЮ ціллю цього звільнення. Влада (я не лише про нашу) робить все, щоб обілити Ху.йла та не допустити його до трибуналу.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Читай КУ
Стаття 49. - Конституція України
чи посилання надати? ... подумав - тобі дам, бо ти сама не спроможня, бо знову якийсь по типу возар з руЗМІ вструниться таким як ти мозки іпати куйньой усякой , а це таки важливе питання, навіть коли війна
https://www.president.gov.ua/ua/docu...yini-rozdil-ii
так от після реформи, та у самій реформі таке, що по факту маємо недоступність медицини громадянам без великих грошей
Востаннє редагував KpoT: 02.06.2022 о 04:54
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks