Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 220 з 1230 ПершаПерша ... 1201702102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302703207201220 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 4 381 по 4 400.

Тема: Балаканина - 3

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    навіщо в цій розмові термін кумір? хіба щоб підвищити градуси? ))

до мед реформи якщо повертатись, мої аргументи -- "дураку полдела не показывай".

ну не робляться реформи за рік-два. але наш локторат слабкий і якщо йому сказати що більшість успішних держ. реформ тривали в європейських країнах років по 20, він же вчепиться в обличчя тому, хто скаже цю болісну правду і побіжить за черговим гамельнским крисоловом, егегей

минутка занудства: не говоря уже о том, что эта самая реформа разрабатывалась лет 15ть назад, и внедряется, с ОГРОМНЫМ сопротивлением системы, уже 10, но сфокусированы все только на одной личности, а не на фактах.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 457

Типово

Да, я помню, что вас и супрун и реформа и Порошенко устраивали.
    Я же пишу о тех, кого реформа совсем не устаивала, а Порошенко - устраивал)).
    Так вот он был нипричемваааще в их картине мира)).
    Т.е. я об ответственности президентов .Всех президентов. Не только Зеленского.

И не реформой единой. По военным действиям с 14 года много подобного было тоже.
    Не бывает идеальных людей, особенно Президентов. И ошибки они делают, да. А у Порошенко ну ни одной нет))), ни в чем не виноват.
    Чем не кумир))?
    Так же и о ярых поклонниках Зеленского можно сказать. Всё оправдают))).

Дописів
    33 576

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Походу рубрика занимательная статистика.

В том числе для понимания почему сейчас мирова́я прогрессивная часть человечества офуевает от количества того, что им сейчас нужно дать ВСУ

Потому что вот как они относились к своим армиям... В отличии от рашки..
    все думала, кого вы мне напоминаете своим поведением??
    учителя старших классов в школе, которому надо отработать по распределению).

дети непослушные, хулиганят и нах посылают,
    но вы сцепив зубы терпите и гнете свою линию...

вымученно и очень не от души, чувствуется, что явно отрабатываете часы).
    своих мыслей нет или они совсем иные?
    вот и тулите чужие цитаты, не особо аккуратно их переделывая под себя...
    Востаннє редагував GALAтея: 01.06.2022 о 15:37

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 457

Типово

дубль

Дописів
    21 981

Типово

...
    до мед реформи якщо повертатись, мої аргументи -- "дураку полдела не показывай".
    ...
    дела (у напрямку на покращення) не было, а смотреть было на что, и даже прочувствовать

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Я досі не бачу росфедерації в Україні, мабуть в мене мелкоскоп не такий))).

Вони там завжди щось варили своє - влада та опозиція. Не зараз це почалося.
    Зараз вони гризуться, завтра цьомкаються, а на наступних виборах починають бігати по фракціях та перевзуватися. А що там коїться насправді....да хто зна))?

В мене не болить ні за тих, ні за інших. Я не розумію взагалі, як за якусь політичну силу можно рвати собі душу та впадати в благоговіння або істерію. А фото це просто фото. Що в спортзалі, що с благодійними пакунками.
    а ще різниця в тому, що в каденцію Порошенка на нього спускали всіх медійних собак. навіть таких як Бутусов, який тепер нарешті має змогу побачити "какая разница". навіть значно менші медіа-заробітчани разом зробили все для як каже наш друг афтаміднайт "дискридитації"
    а нині, бачите, критика влади "не на часі".
    таке не на часі викликає справедливе обурення у тих, у кого пам'яті більше ніж у рибки гуппі.

ось така агенда /повєстка /порядок денний, і форум її у свій спосіб -- але відбиває.

це якщо вам здається що хтось не сіло не впало обрав кумира і рве за нього серце. бо називати опонентів як таких що "рвуть серце" за "куміра" -- це начебто відмовляти їм у раціо. так ось ні. не вийде
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    ++

Нет! Нет! Нет! Нет! Мы хотим сегодня!
    Нет! Нет! Нет! Нет! Мы хотим сейчас!
    (с.)
    Щитаю что в данном примере визуализация важна!! ))

https://youtu.be/hfk72Cv1b3c
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Сейчас военно-гражданское управление
    Мерія???? Пля, ну, хоч би у Гугл носа свого сунув, перш ніж посьміховиськом себе виставляти.
    И чоколадок таких не встречала даже.
    І не зустрінете. В магазинах їх немає, випускаються лише для фронту. Військові ПІДТВЕРДИЛИ, що їм такі привозять на передову. Але це не піар, ні. Піар - то лише у однієї людини, ага.
    Видела недавно "давайте сфотографуемося, ми ж не з пустими руками приїхали".
    Про що я й казала. Цю хєрню придумали і розповсюджують лише ЗРАДОЙОБИ, а приписали її "томукогонеможнаназивати".
    Вони там завжди щось варили своє - влада та опозиція.
    Знову вилизування. Заклик єднатися пролунав з вуст ВАШОГО ІДОЛА!! І опозиція цей заклик ПІДТРИМАЛА! І з перших днів вторгнення МОВЧАЛА у бік зеленої частини влади! Поновила цю війну саме ЗЕЛЕНА влада, а не опозиція!
    Не зараз це почалося.
    Зараз у нас ВІЙНА!! На цей час будь-які чвари повинні бути ПРИПИНЕНО! Але дехто НАСТІЛЬКИ боїться сильного конкурента, що забуває про всі заклики та поновлює переслідування, бо власний рейтинг ВАЖЛИВІШИЙ за життя країни!
    Востаннє редагував Дейнерис: 01.06.2022 о 15:56
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 378

Типово

Да, я помню, что вас и супрун и реформа и Порошенко устраивали.
    Я же пишу о тех, кого реформа совсем не устаивала, а Порошенко - устраивал)).
    Так вот он был нипричемваааще в их картине мира)).
    Т.е. я об ответственности президентов .Всех президентов. Не только Зеленского.

И не реформой единой. По военным действиям с 14 года много подобного было тоже.
    Не бывает идеальных людей, особенно Президентов. И ошибки они делают, да. А у Порошенко ну ни одной нет))), ни в чем не виноват.
    Чем не кумир))?
    Так же и о ярых поклонниках Зеленского можно сказать. Всё оправдают))).
    оскільки ви не кажете, складається враження що ви з ними солідаризуєтесь.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    все думала, кого вы мне напоминаете своим поведением??
    учителя старших классов в школе, которому надо отработать по распределению).

дети непослушные, хулиганят и нах посылают,
    но вы сцепив зубы терпите и гнете свою линию...

вымученно и очень не от души, чувствуется, что явно отрабатываете часы).
    своих мыслей нет или они совсем иные?
    вот и тулите чужие цитаты, не особо аккуратно их переделывая под себя...
    Комок в горле 2 ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    А я кожного разу як пишуть про обстріли Зеленодольскої громади, спочатку пробігаю до рядку з інформацією що місцеві не постраждали. От цікаво вони ж звідти евакуювалися, ніхто не знає? Чи сидять, чекають?
    Эвакуировали еще когда только появилась угроза обстрелов, официально Вилкул объявил, по-моему, даже жилье условное предоставляли, ну по типу общежитий. Было это, кажется, чуть ли не в марте, может, начало апреля.

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Эвакуировали еще когда только появилась угроза обстрелов, официально Вилкул объявил, по-моему, даже жилье условное предоставляли, ну по типу общежитий. Было это, кажется, чуть ли не в марте, может, начало апреля.
    фух!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

я це бачу інакше, тут моя оптика така: правляча політична сила ухвалює рішення, визначає те, що є і буде. мінує або розмінує. витрачає бюджет на асфальт чи на армію/озброєння. бреше про шашлики, знаючи про невідворотнє вторгнення. завозить от маріну овсяннікову для виступів в Києві. тобто справа не в ній самій, не в політичній силі, а в наслідках її діяльності.
    якщо над цим не замислюватись, виглядає дійсно як упадання за кумирами.
    і як "тато, тато, в який концтабір нас везуть? -- не знаю, синку, я політикою не цікавлюсь"
    ... ніби-то цей паровоз їде сам, керуванню не підлягає, від джерела влади і їх обранців не залежить, а на виборах люди лише обирають хто буде робити вигляд, що вони машиністи.
    ні, це не так працює.
    +10000
    Коли тут були війни щодо мед.реформи Супрун, дуже багато прихільників Петра Олексійовича відстоювали його так: а хіба це Порошенко зробив? Це міністорка та її команда )))). Та не тільки по мед.реформі таке було. Цар добрий, бояре паршиві. Так й з цим розмінуванням...
    А ось хрін Вам! НЕ ВИЙДЕ в Вас відмазати нинішню владу! І порівняння з медреформою - це найтупіше, що можна було вигадати. Медреформою займається дійсно міністерство охорони здоров'я та його Міністр. А ось такі питання, як замінування/розмінування кордонів під час війни вирішує лише КЕРІВНИЦТВО армії!
    размінуванням (яке було чи не було -те ще питання)
    П...ць! Вже навіть Данілов ПІДТВЕРДИВ це, але зрадойоби все одно відмовляються вірити в це.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 457

Типово

Да, да, и дура (ки), и памяти как у рыбки))))...
    С памятью все норм.
    При чем тут гонялово медийников на порошенко в его каденцию?
    Ну и ок, гоняли бы Зеленского теперь, если бы не полномасштабная война. Не время дискредитировать власть - это, кажется, не просто про власть, а про власть в воюющей стране.

Про реформу, раз уж речь зашла. Это очень хорошо, что постепенно начали показывать дураку оте самые полработы). Пусть он привыкает постепенно, этот дурак, а не чтоб обухом по голове. Это ж не пиндец т.к. не доделано, это еще полу-пиндец))). Дали буде.

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    ... Вже навіть Данілов ...
    о! Данілов-то наш -- старий луганський регіонал виявився. Що робити будемо, га? -- це питання до ненависників ПР, для яких участь у ній -- пожитєєве тавро з відстороненням від всього.

слухаю уважно. чи "ето другоє"? и дискредитация?

Дописів
    84 378

Типово

Да, да, и дура (ки), и памяти как у рыбки))))...
    С памятью все норм.
    То, что сейчас не время, при чем тут гонялово медийников на порошенко в его каденцию?
    Ну и ок, если бы не полномасштабная война в стране.

Про реформу, раз уж речь зашла. Это очень хорошо, что постепенно начали показывать дураку оте самые полработы. Пусть он привыкает постепенно, этот дурак, а не чтоб обухом по голове. Это ж не пиндец т.к. не доделано, это еще полу-пиндец))). Дали буде.
    нууу, если причем тут гонялово -- то при чем тут тогда иные аргументы из прошлого? у нас обнуление памяти в мае 19го года случилось?
    вы скажите правила ведения дискуссии -- и будем в рамках правил.
    глубже мая 19-го аргументы не искать?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

ну не робляться реформи за рік-два. але наш локторат слабкий і якщо йому сказати що більшість успішних держ. реформ тривали в європейських країнах років по 20, він же вчепиться в обличчя тому, хто скаже цю болісну правду і побіжить за черговим гамельнским крисоловом, егегей
    +10000
    Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    минутка занудства: не говоря уже о том, что эта самая реформа разрабатывалась лет 15ть назад, и внедряется, с ОГРОМНЫМ сопротивлением системы, уже 10, но сфокусированы все только на одной личности, а не на фактах.
    +10000 Я вже десятки разів це казала, але до (не будемо тикати пальцями) це не доходить.
    Не бывает идеальных людей, особенно Президентов. И ошибки они делают, да.
    Та Ви шо???? Оце так новина! Розкажіть її шурєгам, ашимам та бур'янам, в яких ЗЕЛЕНИЙ президент ІДЕАЛЬНИЙ і помилок НЕ РОБИТЬ!
    А у Порошенко ну ни одной нет))), ни в чем не виноват.
    Це ж яким місцем треба було читати наші чисельні повідомлення, щоб побачити там ТАКЕ???
    Востаннє редагував Дейнерис: 01.06.2022 о 16:04

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 457

Типово

оскільки ви не кажете, складається враження що ви з ними солідаризуєтесь.
    Потому что я не ставлю ППКС и сто тысяч + Дейнерис или Возару , или не пшикаю ядом (или бранью) в Шурика или Глобуса))?

Дописів
    70 787

Типово

Серена перестала включатся на подстанции.

Тихо, только приложуха светит мессагой.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Такое пишут про здоровье х**ла

Spoiler Spoiler: ... 
    Появились сведения об опасном онкологическом заболевании у Путина и подготовке к операции в Центре Блохина. Узнавший об этом от знакомых в медицинских кругах Москвы израильский журналист рассказал подробности каналу «Можем объяснить».

У Путина диагностирован рак поджелудочной железы, его готовят к срочной операции в Национальном медицинском исследовательском центре онкологии им. Н. Н. Блохина — лучшей государственной клинике страны, специализирующейся на лечении таких заболеваний. Об этом в личном тг-канале со ссылкой на информированных знакомых в Москве сообщил известный израильский журналист, обозреватель интернет-издания «Детали» Марк Котлярский.

В беседе с каналом «Можем объяснить» Котлярский уточнил, что один из его собеседников — из столичных врачебных кругов, другой близок к подразделению кремлевской администрации, отвечающему за здоровье первого лица. Журналист уверяет, что его знакомые хорошо информированы о ситуации со здоровьем президента и заслуживают доверия.

По этим данным, для операции готовится и закрыт для приема прочих пациентов один из корпусов Центра Блохина, сейчас пациента № 1 ждут на предоперационное обследование (пункцию брюшной полости).

«Рак поджелудочной железы — злокачественная агрессивная опухоль, для которой характерно неконтролируемое разрастание железистых и эпителиальных тканей в выводных протоках органа, — пишет Котлярский в своем канале. — Болезнь прогрессирует настолько, что операция если и продлит жизнь, то ненадолго. По мнению источников, речь идет максимум о 3-4 месяцах».

Ранее издание «Проект» сообщало, что Путина неотлучно сопровождают врачи, в том числе специалисты по онкологии — но по данным журналистов этого издания, речь идет скорее о раке щитовидной железы, который легко лечится и гораздо менее опасен, чем злокачественная опухоль поджелудочной железы, как правила, дающая метастазы.

По данным собеседников Котлярского, в Кремле прорабатывают в том числе и худший сценарий развития событий: если неутешительный прогноз врачей сбудется, страну на время может возглавить коллективный орган управления, Госсовет, который был наделен многими властными функциями по новой Конституции. О таком же возможном сценарии передачи власти говорят эксперты.

О резком ухудшении здоровья Путина появляется все больше сообщений от западных разведок, о его онкологии как об известном факте говорил и автор многочасового интервью с президентом режиссер Оливер Стоун. Очередную порцию таких слухов, распространенную в британских СМИ, опроверг в понедельник Сергей Лавров: «Не думаю, что вменяемые люди могут увидеть в этом человеке признаки какого-то недуга или недомогания».

Сторінка 220 з 1230 ПершаПерша ... 1201702102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302703207201220 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті