| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не, ну его ж потом варишь).
Суть: берется кастрюля с толстым дном.
Масло туда растительное и сливочное (это важно).
Раскаляется - расплявляется, туды высыпается мытая крупа, соль, и интенсивно прожаривается. Именно так. Перемешивается, чтоб не пригорело.
При достижении медного цвета (в этот момент из кастрюли идет вкусный орехово-сливочный аромат), доливается кипяток.
Крышка, огонь на мин.
Варится минут 10.
Ну конечно есть пропорции. Я только суть описала.
Ой, точно, грибы. Можно же в конце грибы туда, уже подготовленные.
Вы меня вдохновили).
А вы любите настоящие лесные белые грибы из ЗУ, как люблю их я))? Сушеные.
На Озерке ни в коем случае. Там непонятно чем пропитано.И что там вообще за грибы.
болезные твои глаза
которые увидели свинину
свободен
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
щас чую животное накормим
а вообще...
запилить фирменный завтрак на толпу?
done
з.ы. ни один продукт не был куплен в АТБ![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Вчера только вспоминали "бенедикта"....
Красивое).
MIX, замечательный завтрак - при условии, что "маю час та натхнення"... чаще всего утром не до этого, довольствуешься кофе и парой бутеров попроще )
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
ну, насправді, класичного рецепту борщу, як і плову, не існує... тому для всіх класика своя. Є основи, без яких борщ - не борщ, або плов - не плов.
Мама моя оцет ніколи не додавала. То вже я років 7 назад почала додавати - мені так більше подобається. У однієї бабусі борщ був один, у іншої - другий, у моєї мами - третій... Навіть у мене він кожного разу виходить трохи різним, хоча, здавалося б, однаково готую завжди.
В чарочці настоянка від мого батька. Він в перевіреному місці вже років 10 бере самогон, перегоняє його ще через фільтр, і настоює на різному... (чаю пакетик, ізюм, гвоздика, духмяний перець, шипшна.... по-різному "букет" складає, дивлячись, до чого в нього в той момент душа лежить). П'ється легше будь-якої горілки.
А сама чарочка - то ще мого дідуся....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks