| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ух ты, расту в собственных глазах,
бравада - простейшее слово, производная от бравировать...
не знала, что кому-то оно покажется экзотичным,
ну хоть гомосексуализм - знаете?)))
ехидство да было, мне не нравится ваша позиция и все те посты, что вы написали,
вот оттуда...
впрочем, вашу позицию как раз (если не за деньги) поддерживают
люди недалекие и не совсем умные, так что - это очевидно для меня.
вы не исключение, вы - правило...
дело у меня действительно любимое,
а юность я ни на что не тратила - просто жила))).
То було дзеркало: відійди від нього - і більше не будеш алкаша бачити.
А зазирнути на офіційну сторінку Порошенка у Фейсбуці, де він в деталях розповідає про свою політичну діяльність, - то у тебе б, мабуть, "задниця по шву розійшлася"(с).Воно ж тобі куди простіше, а головне - приємніше, просто в черговий раз насрати без приводу в його бік, чи не правда?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А ти бачила моє фото?А, так, я ж поруч із тобою живу, я зовсім забула.
Дійсно, нащо ПЕРЕВІРЯТИ будь-яку інформацію? Це ж така тупість! Такі "РОЗУМНІ" люди, як ти, діють, як у 1937 році: брешуть і серуть на кожного опонента і навіть на їх близьких, пишуть на них брехливі доноси, а потім радіють їх розстрілу.Так,что нахрен надо читать его офіцвйну сторінку.Нащо ПЕРЕВІРЯТИ інформацію про якогось форумчанина/форумчанку? Куди правильніше просто обісрати з ніг до голови його/її родину. Нащо дізнаватися, що саме робить опозиція? Куди простіше просто обісрати її з ніг до голови.
Але спробуй хтось хоча б просто косо подивитися у бік ТВОЄЇ родини або не заспівати оду твоєму ідолу - ти й вбити можеш нахабу!
Ну, тобі видніше, що і де кадирівці показують, - я ними не цікавлюсь.Это ж все равно,что " подвиги кадыровцев" в тик токе смотреть.
..... и приехал он в город, спасший страну в четырнадцатом... да не с пустыми руками.... да и не просто так, а сфотографироваться!)))
.... и с тех пор атб продает рошен)))
".... из серии Сказания о настоящем Гетьмане....."
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
почему кожный - оне один такой))
Востаннє редагував Антуриум: 31.05.2022 о 18:12
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks