Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 205 з 1230 ПершаПерша ... 1051551951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152553057051205 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 4 081 по 4 100.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    8 884

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Повернення 2/3 окупованого Донбасу за два місяці - це наша ПОРАЗКА?
    Я что-то пропустил?

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Я что-то пропустил?
    Точно Дени рашистские новости смотрит.))))

Этож там рашисты говорят что возвращают себе Донбасс,))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    46 288

Типово

Что теоретически может накрыть американское РСЗО. Когда приедет.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Я что-то пропустил?
    Да. Начало войны с русней.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис

Она вообще-то говорила за 2014г.

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    А за 22й и нечего уже((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    46 288

Типово

А за 22й и нечего уже((
    ...он закончился?

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ...он закончился?
    Я не вижу поводов для радости пока ((((

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    мені сайт інше пjказує
    я вже писав, щ партію петі необхідно заборонити за даскредитацію, чи ні?
    Да, не только заборонить, а всех петяботов кастрюлеголовых в один чан с сывым мародером посадить и отправить на необитаемый остров.

Дописів
    70 792

Типово

Мне очень обидно и непонятно было читать это.

Я не знаю как теперь реагировать и что думать ((((

Попала на этого вчерашнего....

Вiктор Бобиренко

Всесвітній хаос
    Тут Арестович заявляє, що в ОП знали, що Путін збирається розв'язати в Україні повномасштабну війну ще за місяць, але українцям не сказали, щоб не спровокувати "всесвітній хаос".
    Мені знайома з Маріуполя розказувала, що найбільше ненавидить Зеленського за його «шашлички».
    За те, що він усіх заспокоював. Не переживайте, сидіть в Маріуполі, скоро будуть шашлики.
    Діждались. Ледь вихопилась з дитиною. Батьки невідомо де.
    Бо хтось боявся хаосу.
    Це іще одне підтвердження, що влада, зокрема Офіс президента – веде себе з народом, як з бидлом. Хочемо повідомляємо, хочемо ні. Навіщо нам паніка?
    А як ми тепер дізнаємося, чи могла б бути паніка?
    А може б не було? Чи Арестович це тепер знає заднім числом?
    І ще. Якщо не кивати в такт головою навіюванням Кашпіровського-Арестовича і трошки подумати – виходять дивні речі дуже схожі або на зраду (але ж про це ніззя), або про злочинну недбалість.
    1) За цей місяць по тихому, не сіючи паніку, під виглядом навчань можна було б у прифронтових містах сформувати тер оборону. Батальони і бригади. В Сумах, коли почалося формування на другий день – бажаючих взяти до рук зброю було у десятки разів більше, ніж було зброї.
    Якщо ви, суки, знали, то чому по тихому не сформували по дивізії в Сумах і Херсоні. І по батальону в Бучі, Ірпіні і Тростянці? Де була зброя, яку можна без паніки роздати цивільним у перші години?
    Що ви РОБИЛИ місяць? Це зрада чи дурість?
    2) Чому за цей місяць не провели для голів громад якихось елементарних семінарів з Громадянської оборони?
    Як треба було себе вести головам громад у перший день? Вивозити сім’ї? Йти у підпілля?
    Ось у Сумській області три типових голови громад. Один у перші ж години виїхав із громади, куди входили орки. Записався в ЗСУ. Тепер із ЗСУ повернувся в громаду. Але багато хто вважає його зрадником: бо не розділив участь громади.
    Другий був у підпіллі. Ховався по навколишнім селам і на контакт з окупантами не виходив. Його теж звинувачують. Бо ховався. Не захотів красиво вмерти.
    Третій заявився перед окупантами. Під дулом автоматів віддав ключі від школи, клубу, адмінбудівель. І там окупанти зробили штаби і казарми.
    І його звинувачують у колаборації з ворогом.
    А ніхто ж не пояснив, як себе вести службовцям місцевого самоврядування в умовах окупації.
    А у нас 600 людей працює в офісі президента. А ще ж кілька сот – в Мінрегіоні. В інших галузевих міністерствах.
    Що думав Шкарлет? Як бути директору сільської школи, у якої не просто вимагають школу відкрити. А запустити котельню. Щоб оркам можна було погрітися.
    Вона зрадниця, чи як?
    Я думаю, що це як мінімум службова недбалість.
    А якщо Арестович не бреше (бо він просто талановитий маніпулятор на ставці) – це явка з повинною.
    Знали, що зло на порозі. І замість того, щоб інструктувати голів громад, як вести себе і місцевим службам в умовах окупації, нас заспокоювали.
    Це правильне управлінське рішення?
    Ну да. Бо ми ж неадекватні і тут же панікувати почнемо.
    І, до речі. І зараз жодних інструкцій немає.
    Як немає і галузевих.
    А що робити тим апендиксам, які називають районні ради/адміністрації?
    А що має робити обласна рада в окупованому Херсоні?
    Нас шарахнули на початку бою кувалдою по голові. Тому ми і втратили території.
    Це ще добре, що українці тримають удар, як брати Клички на рингу.
    Бо ми були тотально не готові.
    Не я нагнітаю - Арестович признався.
    І зараз ми не будемо робити висновки і критикувати.
    Але вже зараз варто подумати: що ж то було за місяць до початку війни: раздолбайство, недбалість, тупість чи злий умисел?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 507

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Да, не только заборонить, а всех петяботов кастрюлеголовых в один чан с сывым мародером посадить и отправить на необитаемый остров.
    Почему - на необитаемый? Да хоть на Мальдивы! Главное - инет отключить, а то и оттуда будут зраду постить.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Мне очень обидно и непонятно было читать это.

Я не знаю как теперь реагировать и что думать ((((

Попала на этого вчерашнего....

Вiктор Бобиренко

Всесвітній хаос
    Тут Арестович заявляє, що в ОП знали, що Путін збирається розв'язати в Україні повномасштабну війну ще за місяць, але українцям не сказали, щоб не спровокувати "всесвітній хаос".
    Мені знайома з Маріуполя розказувала, що найбільше ненавидить Зеленського за його «шашлички».
    За те, що він усіх заспокоював. Не переживайте, сидіть в Маріуполі, скоро будуть шашлики.
    Діждались. Ледь вихопилась з дитиною. Батьки невідомо де.
    Бо хтось боявся хаосу.
    Це іще одне підтвердження, що влада, зокрема Офіс президента – веде себе з народом, як з бидлом. Хочемо повідомляємо, хочемо ні. Навіщо нам паніка?
    А як ми тепер дізнаємося, чи могла б бути паніка?
    А може б не було? Чи Арестович це тепер знає заднім числом?
    І ще. Якщо не кивати в такт головою навіюванням Кашпіровського-Арестовича і трошки подумати – виходять дивні речі дуже схожі або на зраду (але ж про це ніззя), або про злочинну недбалість.
    1) За цей місяць по тихому, не сіючи паніку, під виглядом навчань можна було б у прифронтових містах сформувати тер оборону. Батальони і бригади. В Сумах, коли почалося формування на другий день – бажаючих взяти до рук зброю було у десятки разів більше, ніж було зброї.
    Якщо ви, суки, знали, то чому по тихому не сформували по дивізії в Сумах і Херсоні. І по батальону в Бучі, Ірпіні і Тростянці? Де була зброя, яку можна без паніки роздати цивільним у перші години?
    Що ви РОБИЛИ місяць? Це зрада чи дурість?
    2) Чому за цей місяць не провели для голів громад якихось елементарних семінарів з Громадянської оборони?
    Як треба було себе вести головам громад у перший день? Вивозити сім’ї? Йти у підпілля?
    Ось у Сумській області три типових голови громад. Один у перші ж години виїхав із громади, куди входили орки. Записався в ЗСУ. Тепер із ЗСУ повернувся в громаду. Але багато хто вважає його зрадником: бо не розділив участь громади.
    Другий був у підпіллі. Ховався по навколишнім селам і на контакт з окупантами не виходив. Його теж звинувачують. Бо ховався. Не захотів красиво вмерти.
    Третій заявився перед окупантами. Під дулом автоматів віддав ключі від школи, клубу, адмінбудівель. І там окупанти зробили штаби і казарми.
    І його звинувачують у колаборації з ворогом.
    А ніхто ж не пояснив, як себе вести службовцям місцевого самоврядування в умовах окупації.
    А у нас 600 людей працює в офісі президента. А ще ж кілька сот – в Мінрегіоні. В інших галузевих міністерствах.
    Що думав Шкарлет? Як бути директору сільської школи, у якої не просто вимагають школу відкрити. А запустити котельню. Щоб оркам можна було погрітися.
    Вона зрадниця, чи як?
    Я думаю, що це як мінімум службова недбалість.
    А якщо Арестович не бреше (бо він просто талановитий маніпулятор на ставці) – це явка з повинною.
    Знали, що зло на порозі. І замість того, щоб інструктувати голів громад, як вести себе і місцевим службам в умовах окупації, нас заспокоювали.
    Це правильне управлінське рішення?
    Ну да. Бо ми ж неадекватні і тут же панікувати почнемо.
    І, до речі. І зараз жодних інструкцій немає.
    Як немає і галузевих.
    А що робити тим апендиксам, які називають районні ради/адміністрації?
    А що має робити обласна рада в окупованому Херсоні?
    Нас шарахнули на початку бою кувалдою по голові. Тому ми і втратили території.
    Це ще добре, що українці тримають удар, як брати Клички на рингу.
    Бо ми були тотально не готові.
    Не я нагнітаю - Арестович признався.
    І зараз ми не будемо робити висновки і критикувати.
    Але вже зараз варто подумати: що ж то було за місяць до початку війни: раздолбайство, недбалість, тупість чи злий умисел?
    Война это то время когда каждый сам за себя.... И претензии можно предъявлять только себе. Я такая бедная и несчастная и для меня ничего не сделали, в войну не работает. Как и попытки переложить СВОЮ вину на других...
    ЗЫ о начале войны американская разведка, публично предупреждала более чем за месяц. И не только американская. Все кто верил и хотел давно успели уехать. И на этом форуме тоже такие же есть.
    ЗЫ ЗЫ если что это моя точка зрения. Ты думай что хочешь...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я вже писав, щ партію петі необхідно заборонити за даскредитацію, чи ні?
    А може це ТЕБЕ заборонити? ІСНУВАТИ!! За цілодобову брехню та злочинну дискредитацію опозиції.
    вони малюють мені пенсію у 1700 грн.
    Таким, як ти, взагалі НЕ МОЖНА давати пенсію! За баблом звертайся до свого ботоксного хазяїна, пропаганду якого ти тут розповсюжував багато років!
    Я что-то пропустил?
    Так, пропустили: звільнення 2/3 окупованого Донбасу у 2014 році.
    Адресу російського корабля знаеєш чи нагадати? От пішла за ним зі своїми висєрами!
    Да. Начало войны с русней.
    ...8 років тому.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Война это то время когда каждый сам за себя.... И претензии можно предъявлять только себе. Я такая бедная и несчастная и для меня ничего не сделали, в войну не работает. Как и попытки переложить СВОЮ вину на других...
    ЗЫ о начале войны американская разведка, публично предупреждала более чем за месяц. И не только американская. Все кто верил и хотел давно успели уехать. И на этом форуме тоже такие же есть.
    Я помню тут писали про шашлычки часто.

Думала, о чем это ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

А почему Арестович говорит о месяце? Президент пару дней назад заявил, что о возможном вторжении России узнал от властей США за год до того, как оно произошло ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

А де я раділа? Може б, Ви спочатку ВІДПОЧИВАЛИ після важкої нічної зміни, а вже потім лізли на форум?
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Одразу після того, як РОЗСТРІЛЯЮТЬ сміттєвозниїх фанатів раша-миру та Ху.йла, які святкують КРЕМЛІВСЬКІ свята, доки орки нас вбивають! Щоб ти, рашик смердючий, на власній шкурі відчув все те, що відчували жителі Бучі, Ірпіня, Бородянки, Маріуполя під час катувань та вбивств доки ти піднімав рюмку за рюмкою ЗА ЇХ КАТІВ та ВБИВЦЬ!!! Добре, що в нас вже працює закон про колаборацію: впевнена, рано чи пізно ти СЯДЕШ за цим законом! Такі, як ти, не мають права на існування!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Навіть в такій ситуації ПРОДОВЖУВАТИ вилизувати зелені дупи, перекладаючи провину за весь цей ад на звичайних громадян, - це вже найнижче з днищ! В глибині душі я сподівалася, що в тебе все ж таки залишилися хоча б краплини розуму та совісті, але виявилося, що ти ще гірший за орків.
    Оборона країни - це задача ВЛАДИ, а не звичайних громадян! Все, що зобов'язані зробити громадяни, це взяти до руки зброю та відправитися на фронт, якщо ворог розпочав військові дії. Або будь-якими іншими способами працювати на перемогу. ОРГАНІЗОВУВАТИ захист країни не лише під час військових дій, а, головне, ДО їх початку, - це задача ВЛАДИ!!! І, якщо цей захист НЕ БУВ організований, це злочин ВЛАДИ, а не звичайних громадян! Досить вилизувати зелені дупи - НЕ ЗА ЦЕ наші хлопці зараз на фронті гинуть!

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А де я раділа? Може б, Ви спочатку ВІДПОЧИВАЛИ після важкої нічної зміни, а вже потім лізли на форум?

:
    А где я писала за вас?

Может вы корону снимите, а уже потом будете фантазировать что тут всё крутится вокруг вас?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 316

Типово

зброя, яку можна без паніки роздати цивільним у перші години?
    Вот с этим точно без паники не получилось бы. Гражданские на танки с АК?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

А где я писала за вас?
    Втратили нитку діалогу? Нічого, буває. Я нагадаю:
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    А за 22й и нечего уже((
    ...он закончился?
    Діалог почався з Вашої відповіді на повідомлення Олега ПРО МЕНЕ.

Сторінка 205 з 1230 ПершаПерша ... 1051551951961971981992002012022032042052062072082092102112122132142152553057051205 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті