| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
ну й що це, як не дискредитація війскових?
на передову ніхто без цього не кине.
партії петі зовсім нудно? вибори то ще не скоро.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ага, конечно.
Но как вы себе это представляете? Как солдату выбить тот самый положенный безоплатный броник, если его....нет.
Я так смеялась, когда курица от власти по 1+1 рекомендовала "если вам в всу не платят зп,не выдают положенное и вообще что-то не так, то надо обратиться..... к командиру части". Бгггггггг.
Обращение к Богу в церкви скорее даст положительный результат. И, главное, не даст отрицательного.
ну класно. тепер у мене пазли зійшлись.
це не у мене, це у вашого мультицитування, певно.
але послуга за послугу -- "якби ви не процитували, я б й не подивився. і задарма." треба писати -- дарма
журналісти з волині винайшли тих
журналісти-винахідники.
подумки з російської перекладаєте?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks