По местному ТВ опрашивали как относятся к пропаже соли .... у одной спросили, она глянула на вопрошавшую и сказала "вообще то мне жить негде, я беженка и проблема соли как то не очень...."
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По местному ТВ опрашивали как относятся к пропаже соли .... у одной спросили, она глянула на вопрошавшую и сказала "вообще то мне жить негде, я беженка и проблема соли как то не очень...."
Приключения *банутой в Украине:
"В Мелитополе российские военные заменили украинский знак на въезд в город на табличку с надписью "Россия навсегда".
Помогала им в этом певица Юлия Чичерина."
Х..й им навсегда, кстати.
чичеріну вже занесли у миротворец?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Только что общался с Кривым Рогом - прямо во время разговора два прилета. Одну ракету вроде бы сбили
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не панікуйте. Сеанс психотерапії для тих, хто почав сумніватися у перемозі України
https://www.pravda.com.ua/columns/2022/05/28/7349161/
Наши под Херсоном в контрнаступление пошли, еще утром отписались , потом и на карте появилось. От Северодонецка отбили пока, Купер пишет усилили наших подкреплением. Сегодняшний день уже веселее вроде бы. А вот ракеты по Днепру и окрестностям чаще стали.
Смотрите как интересно:
Ахахаха.У 2020 році Служба безпеки України встановила, що один із найкращих штурманів Віталій Синельников, який до 2004 року служив на військовому аеродромі Луцька, був російським шпигуном. Завдяки цьому зраднику ворог уже тоді отримав дані для авіаудару з аеродрому у мирному Луцьку! Серед інформаторів штурмана був і Сметанін. Коли взялися за музиканта, той запевняв, що прямих питань Синельников йому не ставив, тільки уточнював, скільки з військового аеродрому злітає бортів.
Выкрутился из СБУ? Наплетя тень на плетень)))?
Так не бывает. Просто так так не бывает_)))).
Пусть в СБУ и ищут главные концы, откуда этот скрипач-стукач.
два дні тому було повідомлення від МО, що можливо ми будемо здавати свої позиції.
у чому питання?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
цікаво, де ділись порохоботи зі своїми заявами, чому ми сдали Херсон?
та от тому.
и еще вопрос, может кто знает, слышал - сколько сейчас стоит кремация человека, под ключ(звучит конечно как-то странно) - приехали, забрали,привезли?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
я зараз твою РПЦ буду призивати закрити на рівні держвави.
щоб ви кінчені мудаки завили. закрити РПЦ.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks