| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Батя вернись)))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Поэтому и сохранилась.
Поэтому и вышла с вами на прямой разговор, а не сразу закрыла все 3 темы (которые сама же и открыла - имею двойное право).
То, на то что в мирное время можно закрыть глаза/списать и т.д. Сейчас - реально становится вредным для нас всех.
Поэтому прошу принять: я не угрожаю или манипулирую. Закрыть свою тему - нормальная практика.
Я пытаюсь понять целесообразность флудильной темы.
Продолжение грызни для меня сводит ее на "-".
Спорить не буду. Еще немного понаблюдаю.
я тоже с интересом понаблюдаю за этой групповой динамикой
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
На мою думку, кількість і назва тем ніякого впливу на їх зміст (а отже якість) не матиме. Тому що "на манєжє всьо тє же" і вони - тє же - тягнутимуть з теми в тему виплекані тривалим протистоянням взаємні образи, нетерпимість та зневагу до опонентів, стиль та манеру спілкування... кінець кінцем - службовий обов'язок видавати на-гора певний об'єм тексту.
Просто думки вголос.
Робіть, як вважаєте за правильне)) можна монету кинути врешті решт))
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
тут главное что с мафынымы убеждениями(нарративами) сходится))
Совпадение? - не верю! (с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
смотрите-ка, он не безнадёжен. уверенно уже не делает ошибок в слове нарратив![]()
а говорят -- плохая тема и плохие методы.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Пля, задрали ви, чорнороті, цією кількістю!Я одного разу вже рахувала кількість повідомлень за добу - моїх та інших форумчан, - результати були НЕ на користь ФОРУМЧАН! Ще раз порахувати? Мені не ліньки!
Протягом доби 20.05 у цій темі залишили повідомлень:
Возар - 50
Юстас - 35
Глобус - 15
Галатея - 13
Шурик - 11
Дейнеріс - 3!!! Так, у мене було мультицитування, але лише на ДЕВ'ЯТЬ повідомлень! Тобто вчора я в цій темі залишила 9 повідомлень. Решта 8 повідомлень датовані вже СЬОГОДНІШНІМ днем, тобто 21.05, - в них я відповіла на 30 повідомлень. І це лише в ЦІЙ темі, а майже всі ви пишете ще й в ІНШИХ! А я лише в ЦІЙ. Якого хріна ви всі чіпляєтеся до мене щодо кількості повідомлень, якщо майже кожен з вас з добу залишає БІЛЬШЕ дописів, ніж я?У дзеркало частіше дивіться!
Пальців однієї руки вистачить, щоб порахувати таких "ігнорщиків". Це "многие"???
А Ви завжди про нормальних людей по собі судите чи лише зараз?ссылки и цитаты выкладываемые ею уходят в песок.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Один з коментарів до цього допису більш, ніж яскравий:
Це жах!Ольга Истомина
В нас по телебаченню тільки перемоги. Та й про Маріуполь, якби не прямі стріми командирів Азову, не зали правди. ((Втратили майже весь південь та схід. І відбивати це доведеться з колосальними втратами.
Пристойних слів немає.Це те, про що ми казали з самого початку.
Ага, давайте ще 8 років порозмовляємо! А за цей час паРаша оговтається та знову на нас піде!я хотел бы, чтобы ума у этой страны (РФ) было достаточно, чтобы вторую часть мы проговорили за столом переговоров.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks