никуда не денутся очереди и машины пока топливо за 200 грн не перевалит)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
никуда не денутся очереди и машины пока топливо за 200 грн не перевалит)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Лисапедисты и ликтрички плюют на нас свысока. Пора конячку заводить![]()
"Сегодня каждый владелец автомобиля с ДВС приезжая за топливом на АЗС может понять как устроен быт владельца электромобиля. Приехал, постоял 2-3 часа на зарядке - поехал по делам. Для вас это шок, для владельца электромобиля - норма))"
Рауль Чилачава (с)
видимо коллега того с минфина
про стоимость заправки решил не упоминать)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
за газом майже нема черг, особливо там де тільки з застосунка (вдень післі 9 вони дійсно теж є, не буду лукавить, але не кілометрові як за бензином і дизелем). вчора довелось виїхати з області в сусідню, то зранку постояв трохи (1,15) за 92 (щоб на всяк випадок був повний бак й бензину теж) - й там же ще дунув 20 газа без черги.
Интересно. У меня у кореша пыж бензиновый стоит.
Мож туда гбо втулить какое то и рассекать на нем?
Или в Польше дизелем залиться до упора с канистрами? (Может на месяц и хватит)
в тебе дійсно трошки з логікою і математикою щось не так)) я повернувся майже с тим же бензом, що й був в баці. а от газ ввесь викатав. 300+ то тільки в одну сторону ж було. Л-Логіка
))
ЗИ: як там Вальцман пише, свіжий росхід середній порахував як раз, 12,9 газа/100 км вийшло, з них десь 1/4 то по місту було.
ЗИИ: і я десь пишу, що газ заре вигідно в плані єкономії? я про запас ходу і про те, що він є зараз майже без черг.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks