| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Девочки с неконтролируемым потоком мыслей множатся ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Вже пізно - після твого тупого зливу мене більше нічого не цікавить.
Тепер ми знаємо, що Шурєг напряму контактує з орками. А, можливо, й співпрацює з ними. Інакше де б він взяв НАСТІЛЬКИ точну інформацію про те, що будуть/не будуть робити орки під час відступу?
"Авотвашпарашенко!"Все, як завжди, нічого нового.
У Зеленського спитай, де патронний завод. А також скільки броників та касок було придбано за три роки.
Де б ти зараз був, рашоголове, якби п'ять років нічого не робилося?майже нічого не робити окрім малювання лозунгівТе, що наша армія так відбивається, саме завдяки тому, що її п'ять років ВІДБУДОВУВАЛИ!!!
Армія 2019 НЕЗРІВНЯНА з армією 2014!!!
Пля, задрали ви, рашоголові, своїм Роттердамом!зі схемами ротердамівМало того, що й зелена влада теж КОРИСТУЄТЬСЯ цією схемою, так ще й СУД ПІДТВЕРДИВ, що жодних збитків державі ця формула НЕ ПРИНЕСЛА!!
торбуваннями за розширення феодалізму як політичного устрою, на користь вузького кола осібЩо ти несеш? І до чого це все до нинішньої ситуації? Якщо ти забув, то в нас вже ТРИ РОКИ при владі ІНШІ люди!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пельку свою стули, рашик, у мій бік!Який зміст я порушила? Ти дав посилання на КРЕМЛІВСЬКІ ЗМІ, стверджучи, що Є доля правди в їх брехні! Спалив свої кремлівські вука, а тепер намагаєшся МЕНЕ в цьому звинуватити?
П'яний. Згадайте, що воно тут підняло, коли "Калуш" виграли "Євробачення": його це ТАК розлютило, що не зміг стриматися - набухався й ввалився на форум блюватися.
Триндець! Йому кажеш, що замінування/розмінування Чонгару підтвердили навіть "праві руки" вищого керівництво, а воно продовжує нести ахінею про блогерів.
Як це по-кацапськи!
Але лайно вивернув на ВОЗАРА. Просто так.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Так или иначе, сегодня задал вопрос на фоне хз почему пропадающей соли, которая никуда не денется, но то такэ.
Можно сказать, что важный вопрос задал: "Что там с ценами на велики с багажником?"
пока они еще "туда сюда", но на пенсию их уже не купить без кредитов рядовому пенсионеру, в связи с этим решил всехнапугатьмотивировать, по доброте своей ... чините свои велики, покупайте новые - будете здоровее чем вам казалось ранее )))
жаль что я не продавец великов, но таки скажу, что лучше и логичней пользоваться вело/скутер транспортом в рамках города и не только, если конечно возраст/особенности здоровья позволяют
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А в это время выход наших из Азовстали продолжается...
По красоте ))
Посольство США в Москве о решении МосгорДумы о переименовании площади около посольства: Удивлены, но не оскорблены предложением правительства РФ переименовать часть центра Москвы возле посольства США в «площадь Защитников Донбасса» — предположительно, в честь украинских солдат, мужественно защищающих свою родину от Кремлевской агрессии. Страна должна знать своих героев.
Земфира пытается что то сказать...
https://youtu.be/viy2FXOcI68
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks