Що за халепа з водою? О. Поля, р-н Юності - на 4 поверсі із самого ранку ледь повзе.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Що за халепа з водою? О. Поля, р-н Юності - на 4 поверсі із самого ранку ледь повзе.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Выпили возможно. Ну эти. Ну те шо обычно.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ті б висмоктали все до краплі, а тут досі хоч і повільно, але повзе. Десь аварія начебто.
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Знач шансы на возобновление есть.
Косметика и парфюмерия, делюсь скидкой на iHerb по коду ZQR053
Эти могут.
Все шо не допили оте...эти перекроют.
З'ясувалося, що локальне - рвонуло десь внизу вул. Стромцова (колишня Вакарчу..., ой - Вакуленчука). І все як зазвичай - ранкова бригада перекрила засувку, щоб зупинити воду, а денна усунула прорив, але не знала, яку саме засувку перекрила ранкова, тож так і сидимо майже без води досі.![]()
Ну шо, открыли засувку?!
Днем родичи тама жаловались что до сих пор нету воды ....
Ага.
З квітня абонплата за доставку води 37,43 грн (19,18 грн водопостачання+18,25 водовідведення). Було 34,48 грн. Якось так непомітненько збільшили без зайвих анонсів...
Зато в ЧСинтересно чем жители многоэтажек завинилидля мешканців приватного сектору, яким нараховується плата за абонентське обслуговування, роботи з повірки приладів обліку питної води здійснюють фахівці КП «Дніпровдоканал» без додаткової окремо сплаченої вартості послуг з повірки водолічильників
с 18 мая не будет воды https://gorod.dp.ua/news/204364
Норм, забейте, там учёта нет нормального.
Надо будет - вызовете контролера для сверки.
Платите по своим данным.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks