| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
подсадить клиента на свою АЗС, мало?
а потом как ВОГ сделают - будут продавать только владельцам карт
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Ага. Купил тонну в приложухе сегодня по 30.
Завтра вход по 60. А мне мою тонну отдайте.
Профит...хуле
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
держать деньги в топливе вообще плохая идея)
Міністерство економіки оприлюднило середню вартість бензину для розрахунку цін на заправках.
Так, середня ціна становить 31,19 грн/літр на бензин та 35,63 грн/літр - на дизпаливо.
З урахуванням граничних торгових націнок, максимальна ціна на бензин для продажу через мережу АЗС не повинна перевищувати 37,69 грн/літр, на дизпаливо - 42,63 грн/літр.
Порівняно з кінцем квітня середня ціна на бензин (без урахування націнок) збільшена на 1,64 грн/літр, на дизпаливо - на 1,97 грн/літр, гранична ціна - на 3,59 грн/літр та 3,97 грн/ літр.
не будет вам 70
Я зашёл почитать отзывы на Play Маркете об этом авиасовском приложении Energy. Там очень увлекательно, особенно в свежих отзывах народ их материт по полной. Мол накупили талонов, деньги списало. А топлива ни на одной АЗС нет.
вооот
а был бы ближе к народу, заправлялся б на соточку то и проблем бы не знал
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks