| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От скажи мені, тобі мало було вчора? В тебе є докази, що я когось ще попрікаю крім тебе (З Їжаком то таки просто бесіда, я хочу надіятись на те)? Навіщо ти сьогодні мене знову чіпаєш? Я ж дав тобі вчора можливість самоствердитися навіть, не відповів на твій останній пост? Я звичайно розумію, шукаєш виправдання собі: хто ти, де ти, як ти, чим зайнятий ти – комплекси справа серйозна, я тут до чого? Бігаючи по містечках ЗУ і ховаючись в нірку, воно звичайно круто роздавати поради як нам тут поводитися в ДніпріПрипиняй мене чіпати, або ти мазохіст і тобі в кайф?
Їжак, якби ти з самого початку не впрягся за МІХу - може і нового б нічого не почув, про себе б так точно, знаю ти точно не сидиш без діла - але чомусь теж постійно виправдовуєшся. Даремно.
Востаннє редагував Цветочник...: 31.03.2022 о 12:45
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
задай себе тот же вопрос про твое вчерашнее обращение ко мне
далбаеба ж ты кусок
а в тебе?
потому как пока что ты просто пи3дабoл
который выдумывает херню которую другие должны опровергать
это видимо заразно
или как это назвать с твоей стороны?
бегаешь как шавка, кусаешь, лаешь, ***ню несешь, сравниваешь то с одними дурачками на блок-посту, то с другими помогающими машинами, то я сбежал куда-то, то по городам бегаю
но коплексы у меня да
определись уже
Востаннє редагував Glavriba: 31.03.2022 о 12:53
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Порівнював себе ти з ними, а не я тебе у своєму пості, так що більше запитань до тебе, чому ти себе з ними зрівняєш. Підгоряє таки?
За які ще слова мені потрібно відповісти, я ж відповім? А ти відповиси за свій мат, перемат на мою адресу? Дуже радий, що ти у нас здоровий, але після війни я б на твоєму місці голову перевірив би таки, щось там не так...
ты еще и читать не умеешь
штош
какие? расскажешь?
ты не знаешь ничего но все равно в чем-то да надо упрекнуть (заметь а я ведь тебя ни в чем нигде не упрекал)
в чем конкретно я плохой?
то я где-то бегаю от кого-то прячусь, то "такие как я создают пробки на блок-постах"
только сначала раз и навсегда уже определись
а то получается странно
ну что б уже придерживаться одной линии
там ранее вуерно сказали:
ну тоесть ответить на 2 простых вопроса ты не в состоянии?
так у кого тут проблемы с говой?
у кого комплексы?
(Читаю последние пару страниц и думаю, градус ненависти друг к другу уже на максимуме или еще куда поднимать?)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks