Та тоже.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
..мабуть і ковбаса і сало є.Еще заметил что тут на западной доллар подешевле.
надо себя заставлять (с) я вот хоть и не айтишник, а работаю - даже не ради заработка, а чтобы отвлечься
Та оно видимо смотря у кого как. На парттайме сейчас работают только те, кто успел выехать, по сути теперь вытягивать надо за всех и на ходу ехать в облако, чтобы и дальше работало все (это банк). Интересно как в привате сейчас?
А на основном месте вообще вся украинская команда выпала ( Одна девочка вчера добралась в польшу, опять половинным составом фигачатся обещанные фичи, чтобы сохранилась ЗП у тех кто сейчас не может работать.
але я тобі дуже вдячний за виправлення помилок, ви ще тут наслухаєтесь "моєї мови", я ж тільки "вчуся" солов`їній ...ЗОСТАВАТИСЯ і рідше ЗІСТАВАТИСЯ, аюся, аєшся, недок. , ЗОСТАТИСЯ і рідше ЗІСТАТИСЯ, ануся, анешся, док. 1. Продовжувати бути, залишатися де-небудь, не покидати якогось місця протягом певного часу.![]()
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks