| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А смысл жизни человека в том чтобы изменить мир. Просто нас много, а мир один. Вот и воюем.
Востаннє редагував Порохобот: 07.02.2022 о 16:16
І так зненацька влетів в опщі зі своїм манікюрно-кухонним струментом!..
Гдє шти раніше бил? (с)
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
А когда это рашеголовые выполняли свои обещания? Сколько раз Быдлошурег обещал слинять из "Общих" и даже с форума? Лично я сбилась со счёта. Хоть раз выполнил свои угрозы? Вот то-то же.
Ты нарываешься, урод!За такое можно и в рожу получить. В реале.
А то и на нары загреметь за клевету и оскорбление.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Какая прелестная всеебщая истерика !
Не останавливайтесь на достигнутом !
Может ты пойдёшь точить ножи-ножницы и починять ещё чего-то там?
Шо ты всплыл внезапно, как гавно в проруби? Накипело или случайно зашёл в "общие" и понеслась расейская хрень?
Посмотрел твою тему: ты там единственный?
Якби заступився цивілізовано, я б зрозуміла. А отак сходу, в атаку....
Це специфічний розділ, Морфей. Тут до новеньких довго придивляються. Не варто одразу кидатися на "старожилів". Якщо станеться біда, і порохоботи, і зєлюки забудуть про свої протиріччя і будуть пліч-о-пліч захищати Україну, а не лідерів. Тому сперечатися можна, але без злоби. Якщо ви - українець.
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Трудно, 2DIN. Тому що ви поводитеся недостойно з форумчанином, якого я поважаю.
На цьому все.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks