| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Проблема в тому, що ніхто в світі не знає, що в голові у хворого.
Скільки не думай логічно, що нема жодної причини нападати, нема жодного гарного виходу з цій ситуації, нема жодного зиску від цієї війни для рашки, це все не працює з Хуйлом.
Може діяти по принципу : Ми в рай, а вони здохнуть. (с)
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Если американцы так уверено говорят что ху.йло обязательно нападет на Украину, то он обязательно нападет. Даже если ближайший российский солдат в это время будет в Забайкалье. Не знаю чем так взбесил ху.йло Байдена или кого там еще, но очень сильно похоже на то, что его собрались мочить. При том мочит в военном смысле. Единственный выход у ху.йла это сразу ехать в Гаагу. И надеяться что его всего на всего осудят....
ЗЫ что то мне подсказывает, что ху.йло перешло грань в кибератаках...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ні, питання України не закрити, але на ньому грає сьогодні весь світ. Грає тому, що складається новий світовий порядок і основні його учасники вже визначилися. Якщо загарбати Україну, то це буде перемога, в першу чергу Китаю, бо тоді можна буде загарбати і Тайвань, а це буде символіка успіху тих, хто протиставляє себе колективному Заходу.
Русские не сдаются(С)Единственный выход у ху.йла это сразу ехать в Гаагу.
Пишут оГородники в теме уже несколько страниц/дней - весь этот информационный шум со страшилками для упреждения. “Всегда на один шаг вперед"
Написали заранее о том что Россия планирует переворот в Украине с целью сместить правительство.
И где тот переворот?
Написали заранее что готовится провокационное видео с актерами и фейковым нападением. Чтобы повод был для вторжения.
И где то видео?
Опережение
Дед - голова! Ото ж )
Без подписи
Дед разозлился...
Дед порешает...
"Дидывоевали".)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks