| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І це показово. Сам собі придумав, сам себе впевнив.
Ніхто з прихильників Порошенко не сказав, що тільки він.
Мова весь час йде про альтернативних кандидатів.
Як можно обирати, коли не пропонують вибору.
І я не за конкретного Порошенка, я за ту лінію, яку він веде задля України.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А сейчас и ведется "дисскусия" среди проукраинских сил между Зеленским и Порошенко.
Не зря же Порошенко сказал,что Зеленский для него не враг,а враг -Путин.Я не раз слышал от Петра Алексеевича попытки примирения в перерывах между раундами дисскусий.
офіційно: ВР не включила Порошенка в список делегації в Брюссель, де має пройти міжпарламентське засідання Україна-НАТО.
Ну вот)
как по мне так можно - залог гарантирует что по первому свистку вернешся...
В чому наша відмінність.
Я бачу, що Вава гівно для України в цю годину, а ви ні. І не тому що дурний, а тому що визнати свою помилку для вас рівнозначно визнати себе дурним. Але ж ви не дурний, так?
І програю не я, Україна програє. Але ж це не на першому місці. Головне-себе дурником не відчувати.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks