| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
грех не збрызнуть успех))
П’ятий президент Петро Порошенко після рішення суду поїхав "святкувати" до ресторану Царське село разом із своєю командою.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/01/19/7321015/
Олег Леусенко@leusenko1
·
2 мин
Цих *лядєй цікавить більше приватне життя опозиціонера, який переміг Систему,
а не Сейшели-Буковелі з олігархами Зеленського, який здає країну.
УПячка - набір журнагнид.
Може Матвій їх пропіарить в ефірі хоча б раз з цього боку?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Петюня победил систему ? Серьезно ? Когда ?
Вот тут я с цитатой Ведьмы совершенно согласен.
Зачем интересоваться политическим трупом, спрашивается ?
Та ппц переможець.
Вот реально ,что мы празднуем 24 августа? Какая нахер незалежнисть,если ни наши прокуроры,ни судьи,ни даже офигенно дорогие адвокаты не решают кто виновен,а кто нет и даже оте пять калек,именуемые себя группой поддержки,включая тех,что вопят тут на форуме,апсолютно ничего не решают. А решает все дядя из-за океана
И именно во времена правления пороха это сформировалось и оформилось. Ввалил страну такую ямищу,из которой теперь хрен кто вытянет
Упячка звичайно так, хочя УПячечная главредша була на паспортному контролі в Жулянах і їй також Порох сказав "дякую", як і Кошкіній і іншим. Які просто своєю присутністю і висвітленням подій не дозволили зеленим гнидам піти по беспрєдєлу
Но УПячечньіе материальі не отличаются иногда риторикой от постов партии СН в пейсбуке. Я не берусь судить редакционную политику, ¯\_(ツ)_/¯
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А УПячка это Украинська Правда что ли? И чем они перед светлоликим провинились....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks