| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
З національністю не може щастити чи не щастити.
Це факт , даний при народженні без згоди чи заперечень.
А що таке "рішення нації", де їх можна прочитати та вивчити - не знаю...
І якщо "всі як один, єдиногласно", так ми це вже проходили.
І тоді справжні українці сиділи у таборах, бо не хотіли такого "єдіногласія".
Знаю багато справжніх українців, що усім серцем за Україну, але пєтю не підтримують.
Знаю і тих, хто за пєтю "рвуть на шмати".
Знаю неукраїнців, які за Україну всім серцем.
Усі три категорії воювали за Україну.
І у кожного вона різна.
І це добре, я вважаю.
До речі, знаю етнічних українців у хз якому коліні, які якщо не звуть путлєра , так і не підтримують постмайданну владу.
Так хто ж з них усіх справжній?
І хто дає вам право на їх сегрегацію ?
Одні балачки тут бачу.
Замість того, щоб займатися нагальними проблемами економіки та безпеки держави, зєля саме зараз вирішує заарештовувати пєтю.
Мабуть більш важливих справ вже нема.
І ви також знайшли час розділяти українців на справжніх і несправжніх...
Бісовщина якась.
Выпускайте из клетки дээнериху - а то ведьма не вывозит эту тему
Політичні постаті України завжди емігрували саме до тих країн, з території яких і могли вільно вести боротьбу за незалежність України в будь який час...
Чим і скористався зараз Порошенко щоб увійти до переліку тих легендарних осіб які зробили Україну саме такою якою ми її знаємо. Порошенко проводив переговори з багатьма політиками цивілізованого суспільства і вони будуть захищати саме його точку зору стосовно саме цієї країни.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks