| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
где-где - в Караганде..))
пить надо меньше..
https://rex-net.livejournal.com/5986054.html
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Мураевским обидно, что раша тудей стримила из-под суда и не была побита? )) Так она и не палилась
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Скажіть, а щоб ви зробили, коли вам до горла ножа притулили?
Померли як молодогвардієць, але не здались?
Чого всі, хто бряцає цим Мінськом не розуміють, що в політиці бувають моменти коли треба приймати не популярне для пересічних рішення?
Мінськом зупинили наступ рашкі. Мінськом вже 8 років стримують подальшу інтервенцію. Мінськом запровадили санкції проти Московії. Мінськ не дає мордору визнати Лугандонію. Мінськом Україна виграла час для розбудови армії і захисту.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Вы опять своими приемами ?
Нет.
"Ненормальными" зовутся исключительно те, которые, вместо сути, рассказывают по "тупое стадо" и "73 процента быдла", которые не могут ни одного поста написать, не применив уничижительные, по их мнению, названия для действующего президента, в том числе.
Ну и те, которые позволяют иметь в своих сторонниках базарных баб, поносящих всех и вся последними словами.
Ну по первому тебе уже объяснили, запятую я таки проипал... а по судьям. Так у нас других нету. Судьи за деньги подписывают и озвучивают то, что порешали решалы. Больше они ничего делать не умеют и не хотят. А в данном конкретном случае говорят проблема даже не в том, что решалы не договорились, а в том, что не было готовой постановы, обычно это там делал Грановский, кто такой не знаю, но имя на слуху, в а этот раз судье нужно было самому написать. А он не смог. Поэтому и шоу со скорыми и прочьим.... но на то они и злые языки что бы такое говорить.... на самом деле это приговор... не Пэтру и даже не Зеленскому. Это приговор судовой системе и прочим правоохранителям.... это все что они могут выдать. Пшик после пяти часов совещания и кучи часов до этого заседания. И это всего лишь мера пресечения...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны...
Ми не знаємо і десятої долі того, що відбувалося насправді. Ми не знаємо ні які сили були, які плани, що відбувалося між тими людьми які мали вплив на країну, які домовленості між зовнішніми гравцями... Але ж кожний пересічний знає, що от він би точно все зробив ідеально.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks