| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шо там до сих пор не порешали? А Пэтро вот это все время сидит на скамье?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Нет, конечно. Он же не в Украине. Не вернулся.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ждут 22-00 и отложат на завтра.
Fortuna non penis in manus non recipe
Ты прав. Вот такая вот у нас правовая система. И.... ну короче пох кто президент... пока они не заработают, это не будет иметь значение.... а эти не заработают НИКОГДА....
ЗЫ ну в данном случае им рано или поздно таки придется принять решение.... Хотя я им не завидую... хотя вру... мне они пох....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Суд постановив арештувати олігарха Порошенка (підозрюється у державній зраді, фінансування тероризму та створення злочинного угрупування) на 2 місяці з альтернативою у вигляді застави в 500 млн грн, здачею паспортів та носінням електронного браслету.
Аууууу зомбированные )))) почему у Петра адвокат из России ?
Ну-с, момЭнт истины...
Судия идеть...
Вроде как...
Аха ха
Судейке свежих памперсов не подвезли.
Fortuna non penis in manus non recipe
Судебную систему точно реформировали? Или недореформировали? ))
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks