| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
...ментовский юмор. Он такой...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
...херой, настоящий гетьман...смелыйУ Державному бюро розслідувань підтвердили, що їхні працівники були в аеропорту «Жуляни» та намагалися вручити Петру Порошенку процесуальні документи, але він відмовився і нібито втік.
Про це повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян на брифінгу 17 січня.
За її словами, співробітники ДБР намагалися вручити п'ятому президенту повістку про виклик на 11:00 17 січня до Печерського райсуду для обрання запобіжного заходу; копію клопотання та надати Порошенку «можливість добровільно з'явитись до суду».
Проте, як кажуть у бюро, Порошенко відмовився та ігнорував вимогу слідчого.
«Особи, які були з ним, чинили фізичний опір, що зафіксовано на відеозаписи», — каже Сап'ян.
Далі, за її словами, адвокати запевнили, що отримають усі процесуальні документи, але після проходження прикордонного контролю «шляхом створення штучного натовпу втекли».![]()
З.Ы. Наверное за клетчатым одеялом поехали, забыли видимо
З.Ы.Ы. А вот в 37-ом, при попытке к бегству уже б давно поставили точку в этом вопросе...
В.П.: Все. Он ее получит. Если нет команды, то он ее получит.
П.П.: Ок. Я тогда дам соответствующее распоряжение нашим. И второе, по Широкино. Там уже ну одна деревня, положили уже 200 – 300 ребят. Широкино по Минским соглашениям была наша территория. Но уже хрен с ней, пускай там в центре на почте ставят миссию ОБСЕ. Мы отводим с обоих сторон чтобы в селе не было вооруженных формирований. Оставляем там одного участкового с Макаровым. И чтобы расстояние между воюющими сторонами было 4 километра, чтобы не было провокаций.
В.П.: Давайте, они действительно там воюют. Никто не против. Что для этого нужно?
П.П.: Формально Ленцов говорит что ему тяжело уговорить Захарченко. Но моргая, говорит что нет команды от руководства.
В.П.: Он получит, получит. Если такой команды нет.
https://naspravdi.today/uk/2020/07/0...nia-2015-roku/Украине нужен порох!?))) вопрос риторическийЩо ж стосується гарантованого коридора для виходу російських найманців, то він був створений для Гіркіна та його банди 5 липня 2014 року у повній відповідності з рішенням РНБОУ від 16 червня 2014 року. Саме цим гарантований коридором Гіркін потрапив зі Слов’янська в Донецьк, де й проголосив створення «Донецької народної республіки».
Що цікаво – напередодні передислокації Гіркіна «гарантованим коридором» у Донецьку міську раду зателефонували з Адміністрації Президента України (докладніше про це було б непогано допитати тодішнього першого заступника глави Адміністрації Президента Геннадія Зубка) та попередили, що в місті треба зняти українську символіку, бо завтра в Донецьк увійде Гіркін і він буде дуже незадоволений синьо-жовтим прапором над мерією.
https://naspravdi.today/uk/2021/07/0...voriuvaly-dnr/
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Просто посмотреть фамилии тех кто поддерживает Порошенко и тех кто говорит что он предатель.
В лучшем случае это сцыкуны которые пять лет назад от военкоматов прятались, а большинство так вообще кричали что это Украина сама на себя напала. Понятно что для них Порох - зраднык.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Кацапня на форумі аж среться від факту повернення Порошенка.
Вже забули як наярівали в стилі Петросяна, що він втік. Зараз у тому ж стилі про повернення.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Леха губошлеп(фуевый блехер) и там облажался
не смог даже нормальный стрим обеспечить
последние слова - "выход к народу.. я потерял телефон"..
Пэдро теперь разжалует с должности - моя любимая жена..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Педалик таки решил не рисковать))
"Отримав позитивний результат тесту на COVID-19. Захворів уже вдруге. Оскільки вакцинований, сподіваюся на нескладний перебіг хвороби. Самоізолювався, лікуюсь і працюю з дому", - написав Кличко.
Джерело: https://censor.net/ua/n3310323
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks