| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Рівень рашиків...
Ми ж все це вже проходили і вальцмана, і бухового, і вбивбрата...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
если будут ссылки на стрим с Жулян просьба делиться...как назло первый понедельник после праздников - хрен дадут спокойно попереживать)))
наверное в эту тему лучше всего))) вот тебе и веерные отключения и невозможность обойтись без днрывского уголька...
Голова енергетичного комітету ВРУ Андрій Герус заявив, що у п’ятницю 14 січня запаси вугілля на складах ТЕС та ТЕЦ вперше у цьому ОЗП перевищили запаси вугілля на таку ж дату минулого року.
Так, станом на 14.01.2022 на складах знаходилося 734,1 тис тон. Рік тому запаси складали 711,1 тис тон.
ну что, умолишенцы - счет там у вас пошел на часы, али уже на минуты..?..))
поторопитесь, говорят там уже все козырные места попозаняты..![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Порошкам хоть разорвись....
Совпадение?!Екс-президент Петро Порошенко вважає, що літак, яким він прилітає до Києва в понеділок, можуть посадити в аеропорту "Бориспіль" замість "Жулян", як заплановано.
Аеропорт "Жуляни" і три київських ТРЦ "замінували"
Ну что - завтра Петю под белы руци в каталажку? Петекантропы будут носить передачи, чи не?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks