| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да, писькограям нет места в политике.
В укрполитике есть место только для людей, которые имеют миллиардный бизнес, что бы его защить от подобных себе и приумножить свой капитал.
Мне кажется, не время обвинять тех, кто ещё может пригодиться.
Как говорит Муждабаев, "я не стреляю в тех, кто со мной в одном окопе".
Порошенко может быть таким или не таким, но все перечисленные персонажи ( вплоть до Чорта и Люси) - в одном окопе с нами. Столько хейта нет в адрес ОПЗЖ, сколько в адрес своих. Не надо играться в исключительность.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Востаннє редагував Мафальда: 14.01.2022 о 01:19
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Бачу, за вами потрібно ходити і перевіряти, чи правильно ви цитуєте.
Було написано: "Не буде Порошенка - за деякий час знайдеться інша постать, і, можливо, значно достойніша. Наприклад, професійний політик".
Не чистий в сенсі - ніхто не встиг закидати лайном, а - політик, а не бізнесмен, олігарх, завгар, бухгалтер, артист і подібне. Або й не політик. Проте хтось інший, а не Порошенко. Уявіть, що це можливо. Спробуйте, принаймні.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
А, ясно. Світле сонечко наше, живе втілення українства різні мерзотники запаскудили. А натовпи баранів радісно рознесли по світу. От біда.
Що там у класика?
" Я бы всех этих бумагомарак! У, щелкоперы, либералы проклятые! чертово семя! Узлом бы вас всех завязал, в муку бы стер вас всех да черту в подкладку! в шапку туды ему!.. (Сует кулаком и бьет каблуком в пол...)"
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks