Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 636 з 963 ПершаПерша ... 136536586626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646686736 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 12 701 по 12 720.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    8 040

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    нова міфологія ))
    Почему мифология? У меня все ходы записаны
    Еще за год до выборов 2014 Кличко был вне конкуренции. И все же в ответственный момент он свою кандидатуру снял в пользу Порошенко. И они вместе летали к Фирташу договариваться (кстати, не вижу в этом чего-то ужасного). Это пример договоренности элит.
    А если вспомнить вообще всю политическую историю Порошенко до 2014, она конечно интересная, но в целом он медийно проигрывал более маститым политикам и никогда всерьез не рассматривался как кандидат в президенты.
    Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    То что у вас в голове вождизм значит что вас надо лечить а не под вас подстраиваться. А демсокиру кто то не пускал в ес? Это обычный хайп и протирание ручек в ожидании того что власть сама свалится на голову. Жизнь в ожидании чуда
    Вот совсем наоборот. Пока у нас появятся настоящие партии с финансированием рядовыми членами пройдет много времени. Но к этому нужно стремиться. А пока все решают элиты.

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

Порошенко как-бы переименовал БПП в ЕС.
    БПП переименовали в ЕС в мае 2019, когда уже было понятно, что иметь имя Порошенко в названии партии - слишком токсично.
    I am not perfect but I am limited edition

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

нова міфологія ))
    Доповню Alex75:
    "Якби вибори Президента України відбувалися на початку жовтня 2013 року, і Ю.Тимошенко брала би в них участь, то В.Януковича підтримали б 24% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах), 21% – Ю.Тимошенко, 19% – В.Кличка, 7% – П.Симоненка, 6% – О.Тягнибока, 2% – П.Порошенка. Інших кандидатів підтримали б близько 5% виборців, не підтримали б жодного – близько 4%, не визначились з вибором – 11%." https://ratinggroup.ua/research/ukra...yabr_2013.html

Ще до лютого 2014 він в кращому разі третій.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92...%B3%D0%BE_2014
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    7 525

Типово

Слишком токсично для 17 процентов голосов ипрохождения в парламент? А какие имена кроме «идите у сраку» дали больше?

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Доповню Alex75:
    "Якби вибори Президента України відбувалися на початку жовтня 2013 року, і Ю.Тимошенко брала би в них участь, то В.Януковича підтримали б 24% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах), 21% – Ю.Тимошенко, 19% – В.Кличка, 7% – П.Симоненка, 6% – О.Тягнибока, 2% – П.Порошенка. Інших кандидатів підтримали б близько 5% виборців, не підтримали б жодного – близько 4%, не визначились з вибором – 11%." https://ratinggroup.ua/research/ukra...yabr_2013.html
    бгг, так у ЮВТ більший рейтинг на ваш жовтень'13

фантазії фантазії ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

Слишком токсично для 17 процентов голосов ипрохождения в парламент? А какие имена кроме «идите у сраку» дали больше?
    если вы забыли, то напомню что на выборах в раду в 2019 году ЕС остались позади и ОПЗЖ и Батькивщины, с 8% голосов, а не 17
    I am not perfect but I am limited edition

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    БПП переименовали в ЕС в мае 2019, когда уже было понятно, что иметь имя Порошенко в названии партии - слишком токсично.
    )))))
    Спочатку була «Партія солідарності України, яка вошла в партію «Трудова солідарність України/Партія регіонів України» (Володимир Рибак, Валентин Ландик та Петро Порошенко + Микола Азаров, Юхим Звягільський та Леонід Черновецький), потім переметнулися в "Нашу Україну", потім була "Батьківщина"))), а потім суд розігнав цю партію Порошенка (оскільки протягом десяти років не висувала кандидатів на парламентських або президентських виборах)
    Потім Петро Олексійович купив нову партію під вибори...і був блок з "УДАРом"))

Дуже багатовекторна політика))
    Від ригів до Кличка...

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    если вы забыли, то напомню что на выборах в раду в 2019 году ЕС остались позади и ОПЗЖ и Батькивщины, с 8% голосов, а не 17
    Так может по причине переименования

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    )))))
    Спочатку була «Партія солідарності України, яка вошла в партію «Трудова солідарність України/Партія регіонів України» (Володимир Рибак, Валентин Ландик та Петро Порошенко + Микола Азаров, Юхим Звягільський та Леонід Черновецький), потім переметнулися в "Нашу Україну", потім була "Батьківщина"))), а потім суд розігнав цю партію Порошенка (оскільки протягом десяти років не висувала кандидатів на парламентських або президентських виборах)
    Потім Петро Олексійович купив нову партію під вибори...і був блок з "УДАРом"))

Дуже багатовекторна політика))
    Від ригів до Кличка...
    Так він же не був ніколи політзеком, як Чорновіл.
    Все змінюється, як і погляди українців.
    Це нормально.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Це нормально.
    Партия регионов должна была проводить децентрализацию, но была захвачена а донецкими. Не знаю, какие взгляды он менял

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Ви навіть не можете взяти відповідальності за свій ганебний вибір: вас, по-перше, "примусили", й, по-друге, ви, горопашний, не один.

Тьху.
    Я третій рік кажу -- ви все спокутуєте свій вибір об чятик. Не допомага? Доводиться знов і знов, да? ))
    Облиште ці пристрасті. Свій вибір я багаторазово пояснював. Щодо відповідальності - можна довго обговорювати, що це означає; як на мене, це осмислений вибір, так що з цим все норм.
    Проте не бачу відповідальності і спокути від виборців Петра. Лозунги з плакатів, ЗМІ, що завгодно. Наголошування на заслугах, дійсних і уявних, і цілковите ігнорування недоліків і провалів. Так не годиться.

Власне, я навіть можу погодитись з тим, що він унікальний і незамінний, і тільки з ним і під керівництвом його... і т.д. Щоб це вас потішило ( мені не важко). Що це змінить? Ви не бачите, що його постать роз'єднує спільноту проукраїнську на два табори? Чи потрібно чіплятись за нього за будь-яку ціну, сподіваючись на диво, лише тому, що він оголосив себе лідером і крім нього важко почути про когось іншого?
    Достойна поведінка, нічого не скажеш.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Це нормально.
    Это диагноз.
    Для украинцев это ненормально.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

бгг, так у ЮВТ більший рейтинг на ваш жовтень'13

фантазії фантазії ))
    Звичайно, більший. Забулось?
    Рене Декарт

Дописів
    7 525

Типово

Классное логика. «Мне жаль, но вы должны уступить потому что я не могу.» у порошенко есть избиратели и они никому уступать не обязаны. Особенно тем кто признаёт что тупанул

Вы и в следующий раз тупанете.

Мне Шарий нравится. Я вас призывал голосовать за зе, но он дебил. А я, призывавший голосовать, не дебил, голосуйте срочно за меня или за кого я скажу

Дописів
    25 991

Типово

Це нормально.
    просьба большая - когда пишите эту фамилию, то уточняйто что про Вячеслава Максимовича...а то шо сыночек, шо однофамилица - прости господи

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    просьба большая - когда пишите эту фамилию, то уточняйто что про Вячеслава Максимовича...а то шо сыночек, шо однофамилица - прости господи
    Вячеслав Максимович, по версии Ведьмы, совершенно ненормальный украинец... т.к. никогда не менял свои политические взгляды.
    а сына да... иудушкой вырос.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Вячеслав Максимович, по версии Ведьмы, совершенно ненормальный украинец... т.к. никогда не менял свои политические взгляды.
    а сына да... иудушкой вырос.
    Не міняв, бо Україна була в неволі. Тоді один погляд був.
    А якби не загинув, не факт.
    Якщо подивитися, як змінювали погляди інші політв'язні, то все може бути.

Дописів
    5 373

Типово

Это вы про Надежду?! Или она не политическая?

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 632

Типово

Надiйка?
    Без подписи

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Облиште ці пристрасті. Свій вибір я багаторазово пояснював. Щодо відповідальності - можна довго обговорювати, що це означає; як на мене, це осмислений вибір, так що з цим все норм.
    Проте не бачу відповідальності і спокути від виборців Петра. Лозунги з плакатів, ЗМІ, що завгодно. Наголошування на заслугах, дійсних і уявних, і цілковите ігнорування недоліків і провалів. Так не годиться.

Власне, я навіть можу погодитись з тим, що він унікальний і незамінний, і тільки з ним і під керівництвом його... і т.д. Щоб це вас потішило ( мені не важко). Що це змінить? Ви не бачите, що його постать роз'єднує спільноту проукраїнську на два табори? Чи потрібно чіплятись за нього за будь-яку ціну, сподіваючись на диво, лише тому, що він оголосив себе лідером і крім нього важко почути про когось іншого?
    Достойна поведінка, нічого не скажеш.
    Йоран, я вже довго вас запиту, от завтра Петро сканає, ну, не буде його, виносимо за лапки, Хто? Хто об'єднає патріотичний табір?
    Ви не відповідаєте, мабудь тому, що розумієте - Ніхто. Не в Порошенко проблема. Проблема в людях. Не можуть вони домовитися, відкинути розбіжності, амбіції, особисті уявлення, протиріччя.
    Я впевнена, що якщо ви мені зараз назвете прізвище, я можу не погодитися його підтримати і не тому, що проти з принципу, а тому, що буду розглядати під мікроскопом, ну, от як ви, і казати, що він не ідеальний.

Сторінка 636 з 963 ПершаПерша ... 136536586626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646686736 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті