| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та х его з.
Наверное это дело опыта. И регулярности использования.
Ничего я не перевожу, когда болтаю. А болтать, порой, приходится быстро. Не знаю у кого он там повільний. Часто с такой скоростью говорят, что твои итальянцы). Особенно дженщинки.
Короче не знаю. Оно само как-то включается при необходимости).
Понятно что словарный запас и "оборотистось" речи попроще выходят. Ну и ладно).
Дійшов я до такої посадки просто впевнившись практично що фактичної довжини полоси в 1,9 милі явно невистачає якщо садити його просто тримаючи швидкість в 160 миль на годину що є взагалі мінімальною швидкістю за якої він взагалі здатен летіти. Тому зараз мені зазвичай вистачає лише половини полоси до повної зупинки![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
о, а підступне зависило в мові окупанта -- це добре. молодець.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Микела, ну при чем тут школа)? Когда она была))?
Просто у кого-то появляется необходимость по работе, например, читать и говорить українською. Или место жительства способствует, круг общения.
А потом оно уже как-то само, без напряга.
А если нет, то как им овладевать на склоне лет))?
псьо. лонжинка застегнуло. тусня закончилась. теперь пережидать нужно.![]()
Это ж надо с утра так накидаться ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks