| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дейнериха я смотрю ты вышла на тропу войны, везде твой срач в темах.
Востаннє редагував procurement: 04.01.2022 о 22:05
Ну что вы все переживаете так? Вернется в середине января. Середина это 15 +- число.
Он же все свои обещания выполнил, чего б ему это не выполнить?
Зачем же я буду тебя стеснять? У меня есть уютная квартира. А ты бомжуй себе.
Кто ж тебе виноват, что ты такую себе подобрал? Здоровые на тебя, видать, не ведутся.нахуано им общаться с шизофреничкой-психопаткой?
Еще одна.Если я правильно поняла, Вы ВСЕ свои обещания ВЫПОЛНЯЕТЕ, идеальная Вы наша? Никто и ничто НЕ МОЖЕТ Вам в этом помешать?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Прокуратура звернулася до Печерського суду з проханням повернути запит на арешт Порошенка, для доопрацювання
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Уже брешете как собака в каждом сообщении)
Державне бюро розслідувань наголошує, що оприлюднена сьогодні інформація про нібито відкликання з Печерського районного суду міста Києва 29 грудня 2021 року слідчим ДБР клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно п’ятого Президента України не відповідає дійсності.
https://dbr.gov.ua/news/dbr-sprostov...identa-ukraini
Т е когда надо в реестрах вы как вошь в портянке а тут чего ресничамэ захлопали?))
УХВАЛИВ:
Повернути прокурору клопотання сторони кримінального провадження № 22016130000000212 від 19.09.2016 - старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань Дзвоника Максима Івановича про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .
Ухвала оскарженню не підлягає.
Слідчий суддя********************************************* *********************О.М. Соколов
https://reyestr.court.gov.ua/Review/102280318
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Да не переживай: мы завтра же скооперируемся всем форумом и обязательно найдём, куда тебя пристроить. Вылечить, правда, не вылечат - у тебя уже неизлечимая стадия шизофрении, но хотя бы не будешь опасна для общества и семьи.
А у тебя, коза плешивая, есть ДОКАЗАТЕЛЬСТВА того, что это именно по ПОРОХУ?Допис від Dereza
Ой, ошиблась, бывает: вместо слова "именно" должно было стоять "не". Но сути вопроса это не меняет - повторяю его: ДОКАЗАТЕЛЬСТВА у тебя ЕСТЬ? Или опять насрала ради удовольствия?
Давай факты, что это НЕ по Пороху. В противном случае ты БРЕХЛО. Но я тебе это уже много раз говорила.Давайте факты что это по педро. В противном случае Вы брехло
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks