| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Може повезе та там і залишитеся.
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
а кого это интересно
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно зі слідчими поліції області викрили колишнього голову Дніпропетровської обласної ради у протиправній діяльності.
Джерело: https://censor.net/ua/n3305985
Я НАСТОЩИЙ,Я СПРАВЖНІСЕНЬКІЙ УКРАЇНЕЦЬ!!!!
Та хай якаась потвора скаже,що це не так!!! Вот,вот наш депутат сказал ,как надо национальную идентичность проверять...
https://t.me/stranaua/21664
Бо я дуже,дуже полюбляю сало!!!!!
Тонесенько так наріжу,да на шматочок чорненького,трошки підсмаженного хліба,та трошки цибульки.та під огірок хрумкий,та під запітнілу чарочку!!!! М-м-м-м!!!!
Та півторити усе декілка раз....
ЗЫ А жена какая то подозрительная....И мать ее,и отец-оба украинцами записаны в свидетельстве,тесть был ваще хохол вылитый визуально--а она,мля,сало ваще не ест...
Все же надо тещу поспрашивать.... Ну не может чистокровная украинка не любить сало.
Может, Олежа....может. Настоящие женщины- они травоядные. Салаты свежие любят, овощи в разнообразной готовке, много фруктов разных.....А САЛО любят только никем не выбранные, а самоназначенные "депутаты". Любят этим салом ЗАРАСТАТЬ. За наш с тобой, кстати, рахунок. Вот этих дебилов и косит повальный даунизм. САЛОмолёз называется. Вызывает истекание рудиментарных мозгов из жопы.
Так что не бери дурного в голову и не подозревай супругу в зраде Украины. Посмотри вот на Дези: умница, интеллигентка, воспитана, скромна, красива, мова, вира, ещё чуть-чуть и армия, ПАТРИОТКА до КОСТИ мозгаА сало только в холодильнике держит. Ну на случай, если какой "депутат" ночью приблудится...Но сколько же в ней кипучей патриотической энергии. От простой водяры, боярышника и тройного одеколона. Даже без закуси.
А ты распереживался. Лучше поцелуй и обними свою ненаглядную.![]()
Встретились 2 идиота - нашли общий язык.
штош...вроде и десять лет не срок на перспективу...нормальное решение - с 24 ушли гулять - 2-го вышли работать...)))а так почти месяц выпадает
Українці впродовж наступних 10 років можуть перейти на святкування Різдва 25 грудня.
Римо-католицька церква і більшість протестантських церков, а також більшість православних церков світу святкуватимуть Різдво 25 грудня за сучасним григоріанським календарем чи новоюліанським. В Україні з 2017 року 25 грудня, як і 7 січня, є офіційним вихідним днем.
Джерело: https://censor.net/ua/n3306028
Це ви про яких жінок, з Папуа Нової Гвінеї?Настоящие женщины- они травоядные. Салаты свежие любят, овощи в разнообразной готовке, много фруктов разных
Які свіжі фрукти і різномаїття овочів у нашій країні до недавнього?
За вікно вигляньте.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks