| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Думаю, що я реаліст, коли вважаю, що найбільш доступним для розуміння нашому ворогу аргументом є потужна боєздатна армія. Іншого там не розуміють.
Переговори? Всім відомо, чого варті домовленості з росіянами.
Фіни, до речі, якраз забезпечили свій статус і завдяки тому, що свого часу добре прорідили натовп бажаючих "розширюватись, бо фізика"(майже цитата).
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Мене не дивує реакція і відповіді пєскових про те, що рашка хвилюється розгортанню НАТО в Україні, хоча раша така миролюбна і "Россия никому не угрожает, а «принимает меры против ползучей угрозы, которая распространяется в сторону ее границ».
Мене дивує, що в Україні є такі громадяни, які з цим погоджуються.
Це Україна винувата. Мордор просто захищається.
Не було захвату Крима, не є війни на Сході. Вона не напала, це протівноє НАТО напада.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks