Понял, мне приходило, но я не читая удалил )))
Самого кешбека так понимаю пока не касается (в письме не написано что совсем отменят)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Понял, мне приходило, но я не читая удалил )))
Самого кешбека так понимаю пока не касается (в письме не написано что совсем отменят)
3 % на остаток и 0.5 кешбека? Ну я хз, как-то совсем уж куцо выходит. У Альфы 5.5% на остаток и кешбеки они не резали.
Востаннє редагував Левобережная: 28.11.2021 о 21:36
Так зняття готівки (власні кошти) з карти монобанк з комісією (прописано в тарифах). На скріні вказано, що партнер не бере додаткову комісію, тобто зверху тарифів моно.
Без комісії з картки моно можна зняти лише депозитні кошти. Або кошти у сумі до 50 тис. на місяць у випадку, якщо ваша картка ідентифікована банком, як зарплатна. Це відбувається, наприклад, у випадку, коли з власного рахунку ФОП у іншому банку перерахувати будь-яку суму на картку моно. Може є ще які способи прикрутити картку як зарплатну, але ними не цікавилася.
ну или просто по 1000 за одну операцию без всяких комиссий в любом банкомате)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
сколько уже снимаю по 1000
ни каких комиссий я не встречал![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
делал конечно)
мне с моно налички никогда не требовалось даже больше 10к в месяц, и да - для меня просто т.к. я 1,5-2 года назад кинул с ФОПа на карту и больше так не делал
а оно вон как получилось
Уже в варусе карточки монобанка продают на кассе, вместе с сигаретами ...
Талоны на бензин меня не удивить, и стартовыми опсосов, но ..ля, банковская кредитка, на кассе, за писят гривен ...
Когда будут коточипы в картах
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
19 ноября сами повысили лимит рассрочки с 60к до 108к, а первого декабря сами понизили до 0. Причем в уведомлении написали что понизят завтра, а понизили сразу же на момент его прихода. Чому? Тому що послидовни.![]()
Так писали изначально, что повышение до 29.11, потом все возвращается к прежнему лимиту)
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks