Ой ой.
С очередным поляком не захотел пообщаться, понимаешь.
Должен же стелиться под любого европейца, как предыдущий гетьман.
)))))))))))))))))))))))))))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой ой.
С очередным поляком не захотел пообщаться, понимаешь.
Должен же стелиться под любого европейца, как предыдущий гетьман.
)))))))))))))))))))))))))))))
Пошла вон, корова !
))))))))))))))))))))))))))))))))
Жмоты,доплачивать не захотели.
Антиресно, Дудок укажет в своей декhttps://youtu.be/6xpoiuRZr4Yларации расходов ярд на путч?
Протестующие бросили монеты в стены Офиса президента и пошли дальше https://www.pravda.com.ua/rus/news/2021/12/1/7315941/
Кто-то поверит, что протестанты бросали свои деньги?![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
и нормально...городские сумашедшие постояли-покричали...выпустили парок...и с уверенностью что запретили Зеленскому переступать червони линии- пошли домой))) раз в квартал такое мероприятие просто необходимо проводить и причем за счет оппонента)
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Спер с соседнего форума. Чуток витиевато, но суть передана правильно. Не поддерживает народ эту возню обанкротившихся комсомольцев. Даже если им придет на помощь катала с деньгами...В черговий раз куйло/Антихрист та його під***лята показали як далеко від дійсності їх розуміння людини як бидло, яке можна купити чи чим угодно засрати мізки. Що можливо за гроші «організувати Майдан». Можна найняти армію ботів чи за тищу познаходити стояльщиків з прапорами, але ні масштаб ні якість тих людей не спроможні запалити справжнє народне повстання. Бо для цього потрібні дійсно об’єктивні причини та інші якості та мотивація виконавців. Тому куйло і під***лята( свин, ахметови, мудачуки та інша п***а) в черговий раз отримали по зубах від народу України. Тому й біснуються.
Пистеть в инете за бабло и устраивать революции это не одно и то же...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ахаха, супер!
![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Рекламу ж пустили. Верховный рекламщик.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks