| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А я з ідеєю не носився...
То було раніше і було досить очікувано, тож я просто немав бажання фіксувати. Звідти і здогад про природу тих військ про які кричать в смі. Нічого дивного як на мене, так було в СРСР в перші дні Холодної війни, а кацапи рідко щось в своїх звичках міняють... нестали міняти і зараз. Отже Україна буде найближчим часом в НАТО гарантовано))
Війна у В'єтнамі небула сприйнята американським суспільством...
А війну в Україні підтримало 50% опитанних американців)) тож недивуйтеся якщо Кремліни замість бандерівців матимуть військові дії з американцями поряд з бандерівцями)) Байден втратив опір суспільної думки, а отже в разі необхідності пошле війська не задумуючись.
Без подписи
П...ц! Каким боком армия в данном вопросе? Невозможно было отстоять по ДРУГИМ причинам! Даже если бы наша армия на тот момент была бы в полном порядке, всё равно НЕВОЗМОЖНО было бы отстоять Крым БЕЗ очень серьёзных последствий для страны. Отстаивать Крым нужно было в 91-м году.
Свали нах со своей кремлёвщиной, кацапьё вшивое!Ты задрал уже!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я смотрю тема опять вернула себе лидерство по дебилизму на форуме. Даже ковидников заткнули за пояс...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Пипец какой то....Невозможно воевать-потому что АРМИИ нет. Но если бы армия БЫЛА---всё равно воевать невозможно. ЛОГИКА, блин
Сначала заполни анкету:
1. Ходишь ли ты в Украинскую Церковь?
2. Является ли твоя мама (а так же и её мама, и её мама, и её мама...и так 12 поколений) Украинкой? Заверено ли это документально и печатями?
3. ПИШЕШЬ ли ты (й спілкуєшся завди) ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на Украинском языке?
После рассмотрения твоей анкеты я приму решение.
Она такой становится каждый раз, как в неё заходишь ты, Сральник, Смиттевоз и пр. зебыдло-стадо.
Да, тебе с твоим куцым умишком никогда не понять, что есть РАЗНЫЕ способы отстаивания чего-либо и РАЗНЫЕ причины того, почему отстоять невозможно. Так что закрой свою варежку и свали из темы! А лучше с форума.
Свали нах, кацап гнойный!Сначала заполни анкету:
После рассмотрения твоей анкеты я приму решение."Тока сдвинь корону на бок, шоб не висла на ушах"(с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Двинуть...
Навіть не очікуйте що не двинуть)) і не лише авіацію, а і цілком наземні війська. Ви думаєте чому вони приділяли останнім часом скільки уваги саме збільшенню військової потужності з боку РФ??? Тому що оцінювали можливі втрати. Бо втрати коштували одному із попередників Байдена посади.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks