Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2141 з 2532 ПершаПерша ... 114116412041209121312132213321342135213621372138213921402141214221432144214521462147214821492150215121912241 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 42 801 по 42 820.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Микеланджело Переглянути допис
    Зеленский заявил о планах госпереворота в Украине 1 декабря. Постойте, а как же война в январе?

Цитата Допис від Некто в сером Переглянути допис
    Ипанутая опять пропустила прием таблеток?
    Привяжи к своей жене будильник, чтобы она больше не пропускала.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    По госперевороту уже кому-то предъявлены обвинения, произведены задержания и т.д. ?
    Зачем? Овцам пописяли и харашо))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Проспалась?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    2 359

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Проспалась?
    Шурик, ну шо там, заговощиков повесили уже?
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Дописів
    8 529

Типово

від зелених більше не чути "вофа харашо сказал"...

потроху доходить?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

"Зеленський марить замахами та переворотами. В 2019-му він казав, що переворот планує Порошенко, потім – що владу хоче захопити Аваков, а зараз прийшла черга Ахметова", - заявив Данилюк.

За його словами, президент Зеленський є людиною, яка легко піддається впливу.

"В 2019 році я мав нагоду у цьому пересвідчитись, коли він за кілька хвилин до початку Всесвітнього конгресу євреїв подзвонив та сказав, що не піде туди, бо "там 40 чеченців, які можуть його вбити". На заході, який охороняли найкращі спецслужби світу. Жодних сумнівів у тому, що ним хтось ним маніпулював у той момент. Очевидно, хтось це робить і зараз", -підкреслив Данилюк.
    (с.)

https://censor.net/ua/video_news/330...danylyuk_video

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Є ще декілька форумських вірних зеленінців на чолі з Ш-Г. Ну Ви розумієте

Дописів
    2 359

Типово

Шота вопеватели найвэлычнго пропали, наверное с заговорщиками расправляются.
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис

потроху доходить?
    Не знаю, Ангелін, у кого що могло помінятись. Це ж треба було дожити до старості й не надбати бодай чогось в тих головах, щоб вірити в мультики і голобородька 19-му,
    або просто ненавидити Україну так, щоб без віри в голобородька обирати це лайно.
    Поганому виду немає стиду,
    ті хто знав -- не побачив нічого аж зовсім нового.
    Кому все це лайно було какая разница -- тому вже назавжди повилазило.

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від VoVaN Переглянути допис
    Шота вопеватели найвэлычнго пропали, наверное с заговорщиками расправляются.
    у них як у їхнього зезидента -- законний вихідний

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    4 ч. ·
    КОЛИ ПРИЙДЕ ХОРОША ВЛАДА?
    «Нас знову на…любили» - у перекладі на українську пристойну заявив вчора журналіст Гордон. Я чудово розумію, що фраза «мене обдурили» щодо політика, з вуст Гордон звучить як дорікання чоловікові «Йому потрібен був тільки секс», з вуст повії. Але факт лишається фактом. Дуже багато наших громадян, які у 2019 р. щиро повірили Зеленському нині себе відчувають обдуреними.
    «Та коли ж з’явиться та влада, яка зробить гарно для людей?!» - виголошує вчорашній виборець Зеленського.
    Саме цим людям я хочу відповісти на їхнє питання. Така влада не прийде НІКОЛИ.
    Така влада не прийде, бо аби вдовольнити всі бажання таких виборців треба повноцінний чарівник з чарівною паличкою. Проблема в тому, що чарівників не існує. В реальності кожна людина, сама коваль свого щастя. І так було завжди, в т ч за радянської влади. Хтось після роботи заливав сливу і постійно позичав грошей – а хтось не пив, у вільний час шив джинси і їздив на «Жигулях». Я пам’ятаю.
    Закони існування людського суспільства насправді дуже прості. Система за якої за людину все вирішує держава – опікується і дбає, це насправді наше минуле. Це осоружний совок. І ті хто там жив дуже добре знають, за цю «опіку» платити доводилося стоянням в чергах за помідорами, полюванням за «дефіцитом» і службою в Афганістані. Це нашим громадянам не сподобалося, тому повернення совка вони не хочуть. Більшість, принаймні.
    За капіталізму система спілкування людини і влади принципово інша. Людина має свободу сама вирішувати чим їй займатися і як. Ставати багатим і ризикувати , чи жевріти на маленьку але стабільну з/п. Але. Свобода ця має ще й інший бік. Твоїми стають не тільки твої права, але й твої проблеми. Держава дбати про тебе стає не зобов’язана. Задачі держави зводяться до забезпечення безпеки і дотримання правил гри – не більше. Ви в курсі що за даними ООН у благополучній Великій Британії 8,4 мільйони мешканців (з 66 мільйонів всього), не можуть дозволити собі щоденно якісно харчуватися? Це – воно. Влада там не опікується – вона допомагає. Кому потрібно.
    Погано це чи гарно, я аналізувати не буду. Я скажу так. Ні за які стабільні соціальні гарантії я не проміняю того життя яке маю зараз, коли я сам будую свій успіх і взагалі нічого не прошу у держави. Навпаки. Я за цю державу воював і волонтерив. Мені від держави не халявної допомоги треба. Мені треба лідера, який візьметься реалізувати програму: «Я не можу запропонувати нічого, крім крові, праці, сліз та поту. Перед нами випробування самого тяжкого роду… Ви запитаєте, яка наша мета? Я можу відповісти одним словом. Це перемога!» (Вінстон Черчілль) Тобто – розвинута заможна сильна Україна, яку поважатимуть у світі і яку боятимуться вороги.
    Я точно знаю, аби не страждати від високих тарифів і високих цін треба не зменшувати ціни – треба більше заробляти. Продуктивність праці пересічного українця 2,9 долари на годину проти 30 у Польщі та в Латвії. У цих 2,9 доларів на годину – все. І неякісне керування. І бізнес олігархів, які не мають потреби модернізувати свої виробництва бо й так мають дешевий газ і електрику з Білорусі, спекулюючи як раз на потребах простих людей. А ще тут – категоричне небажання працювати, і самим будувати своє майбутнє від людей, які НЕ бачили реформ здійснених Петром Порошенко, і НЕ цінували досягнутих тоді результатів. Які волали: «А що він зробив для людей?!» Які радісно проголосували за чарівника, що обіцяв їм у їхній країні, за них, вирішити їхні проблеми.
    Коли вам пропонують віддати гроші, за якісь примарні надприбутки, з великою долею вірогідності, вас обдурять – і дитині вже зрозуміло. Коли вам обіцяють вирішити ваші проблеми за вас…
    Не треба лицемірити. Влада Зеленського не обдурила своїх виборців. Вона зробила те, що завжди робить шахрай з лохом який повірив у солоденькі казочки.
    Порятунок з цього один. Треба перестати вірити у казки. І самим брати своє життя в свої руки.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Понравился один из комментариев на ФБ:

Дід Микола @malitskiy
    14 ч
    Пам'ятаю, як на Пороха масовано-істерично накинулися, коли він одну з "журналісток" назвав "дорогенька"...
    Тільки за одне це.
    Що ж ви тепер, після відвертого хамства і потоків брехні "найвеличнішого" позасовували свої язики в дупу, пані і панове "недорогенькі"?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 516

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    у них як у їхнього зезидента -- законний вихідний
    Так мы ж не звери. Пусть порошки порезвятся. Без оппонентов они очень убедительны.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ашим, а цифры 1990 в твоем нике это год твоего рождения?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Это его цена. В российских копейках.

dezdechado
    Guest

Типово

Выбрали же время для прессухи.
    Вся страна ждала жеребьевки чтобы на Италию/Португалию не попасть а они со своими речами.
    Лотар наверное тоже смотрел, проникся и помог.

Дописів
    26 060

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Дело возбудили, я удовлетворен, в прошлый четверг у меня не спрашивали сеотификат))....
    я конечно не специалист, но наверное правильный вопрос будет про статью по которой возбудили, ведь уголовное дело?

Дописів
    3 978

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Судя по постам там лет еще меньше. Аргументация примерно как у ребенка, который защищает в споре перед ровесниками своего папу. Как по мне это ментальный сын Зеленского (а может и настоящий?).
    Любопытно, что в теме короновируса некоторые здешние его соратники находятся по другую сторону баррикад. Не знаю как он с этим справляется при таком черно-белом восприятии мира.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 516

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Любопытно, что в теме короновируса некоторые здешние его соратники находятся по другую сторону баррикад. Не знаю как он с этим справляется при таком черно-белом восприятии мира.
    А порошки в такой же точно ситуации не вызывают у Вас когнитивный диссонанс?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    3 978

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    А порошки в такой же точно ситуации не вызывают у Вас когнитивный диссонанс?
    Я здесь вроде не встречал абсолютно беззаветно топящих на Вашем уровне, но за Порошенко. Хотя бы минимальная критичность присутствует. Ну там "меньшее из зол" и т.д.
    Кстати вот опять, уничижительное "порошки". Это так по детски...

Сторінка 2141 з 2532 ПершаПерша ... 114116412041209121312132213321342135213621372138213921402141214221432144214521462147214821492150215121912241 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті