| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Проспалась?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
від зелених більше не чути "вофа харашо сказал"...
потроху доходить?
"Зеленський марить замахами та переворотами. В 2019-му він казав, що переворот планує Порошенко, потім – що владу хоче захопити Аваков, а зараз прийшла черга Ахметова", - заявив Данилюк.
За його словами, президент Зеленський є людиною, яка легко піддається впливу.
"В 2019 році я мав нагоду у цьому пересвідчитись, коли він за кілька хвилин до початку Всесвітнього конгресу євреїв подзвонив та сказав, що не піде туди, бо "там 40 чеченців, які можуть його вбити". На заході, який охороняли найкращі спецслужби світу. Жодних сумнівів у тому, що ним хтось ним маніпулював у той момент. Очевидно, хтось це робить і зараз", -підкреслив Данилюк.
(с.)
https://censor.net/ua/video_news/330...danylyuk_video
Шота вопеватели найвэлычнго пропали, наверное с заговорщиками расправляются.
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
Не знаю, Ангелін, у кого що могло помінятись. Це ж треба було дожити до старості й не надбати бодай чогось в тих головах, щоб вірити в мультики і голобородька 19-му,
або просто ненавидити Україну так, щоб без віри в голобородька обирати це лайно.
Поганому виду немає стиду,
ті хто знав -- не побачив нічого аж зовсім нового.
Кому все це лайно було какая разница -- тому вже назавжди повилазило.
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
4 ч. ·
КОЛИ ПРИЙДЕ ХОРОША ВЛАДА?
«Нас знову на…любили» - у перекладі на українську пристойну заявив вчора журналіст Гордон. Я чудово розумію, що фраза «мене обдурили» щодо політика, з вуст Гордон звучить як дорікання чоловікові «Йому потрібен був тільки секс», з вуст повії. Але факт лишається фактом. Дуже багато наших громадян, які у 2019 р. щиро повірили Зеленському нині себе відчувають обдуреними.
«Та коли ж з’явиться та влада, яка зробить гарно для людей?!» - виголошує вчорашній виборець Зеленського.
Саме цим людям я хочу відповісти на їхнє питання. Така влада не прийде НІКОЛИ.
Така влада не прийде, бо аби вдовольнити всі бажання таких виборців треба повноцінний чарівник з чарівною паличкою. Проблема в тому, що чарівників не існує. В реальності кожна людина, сама коваль свого щастя. І так було завжди, в т ч за радянської влади. Хтось після роботи заливав сливу і постійно позичав грошей – а хтось не пив, у вільний час шив джинси і їздив на «Жигулях». Я пам’ятаю.
Закони існування людського суспільства насправді дуже прості. Система за якої за людину все вирішує держава – опікується і дбає, це насправді наше минуле. Це осоружний совок. І ті хто там жив дуже добре знають, за цю «опіку» платити доводилося стоянням в чергах за помідорами, полюванням за «дефіцитом» і службою в Афганістані. Це нашим громадянам не сподобалося, тому повернення совка вони не хочуть. Більшість, принаймні.
За капіталізму система спілкування людини і влади принципово інша. Людина має свободу сама вирішувати чим їй займатися і як. Ставати багатим і ризикувати , чи жевріти на маленьку але стабільну з/п. Але. Свобода ця має ще й інший бік. Твоїми стають не тільки твої права, але й твої проблеми. Держава дбати про тебе стає не зобов’язана. Задачі держави зводяться до забезпечення безпеки і дотримання правил гри – не більше. Ви в курсі що за даними ООН у благополучній Великій Британії 8,4 мільйони мешканців (з 66 мільйонів всього), не можуть дозволити собі щоденно якісно харчуватися? Це – воно. Влада там не опікується – вона допомагає. Кому потрібно.
Погано це чи гарно, я аналізувати не буду. Я скажу так. Ні за які стабільні соціальні гарантії я не проміняю того життя яке маю зараз, коли я сам будую свій успіх і взагалі нічого не прошу у держави. Навпаки. Я за цю державу воював і волонтерив. Мені від держави не халявної допомоги треба. Мені треба лідера, який візьметься реалізувати програму: «Я не можу запропонувати нічого, крім крові, праці, сліз та поту. Перед нами випробування самого тяжкого роду… Ви запитаєте, яка наша мета? Я можу відповісти одним словом. Це перемога!» (Вінстон Черчілль) Тобто – розвинута заможна сильна Україна, яку поважатимуть у світі і яку боятимуться вороги.
Я точно знаю, аби не страждати від високих тарифів і високих цін треба не зменшувати ціни – треба більше заробляти. Продуктивність праці пересічного українця 2,9 долари на годину проти 30 у Польщі та в Латвії. У цих 2,9 доларів на годину – все. І неякісне керування. І бізнес олігархів, які не мають потреби модернізувати свої виробництва бо й так мають дешевий газ і електрику з Білорусі, спекулюючи як раз на потребах простих людей. А ще тут – категоричне небажання працювати, і самим будувати своє майбутнє від людей, які НЕ бачили реформ здійснених Петром Порошенко, і НЕ цінували досягнутих тоді результатів. Які волали: «А що він зробив для людей?!» Які радісно проголосували за чарівника, що обіцяв їм у їхній країні, за них, вирішити їхні проблеми.
Коли вам пропонують віддати гроші, за якісь примарні надприбутки, з великою долею вірогідності, вас обдурять – і дитині вже зрозуміло. Коли вам обіцяють вирішити ваші проблеми за вас…
Не треба лицемірити. Влада Зеленського не обдурила своїх виборців. Вона зробила те, що завжди робить шахрай з лохом який повірив у солоденькі казочки.
Порятунок з цього один. Треба перестати вірити у казки. І самим брати своє життя в свої руки.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Понравился один из комментариев на ФБ:
Дід Микола @malitskiy
14 ч
Пам'ятаю, як на Пороха масовано-істерично накинулися, коли він одну з "журналісток" назвав "дорогенька"...
Тільки за одне це.
Що ж ви тепер, після відвертого хамства і потоків брехні "найвеличнішого" позасовували свої язики в дупу, пані і панове "недорогенькі"?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ашим, а цифры 1990 в твоем нике это год твоего рождения?
Выбрали же время для прессухи.
Вся страна ждала жеребьевки чтобы на Италию/Португалию не попасть а они со своими речами.
Лотар наверное тоже смотрел, проникся и помог.
Судя по постам там лет еще меньше. Аргументация примерно как у ребенка, который защищает в споре перед ровесниками своего папу. Как по мне это ментальный сын Зеленского (а может и настоящий?).
Любопытно, что в теме короновируса некоторые здешние его соратники находятся по другую сторону баррикад. Не знаю как он с этим справляется при таком черно-белом восприятии мира.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks