Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2133 з 2532 ПершаПерша ... 113316332033208321232124212521262127212821292130213121322133213421352136213721382139214021412142214321832233 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 42 641 по 42 660.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Реально, не розумію, нащо йому виходити у такому форматі?
    Його стиль мав бути як у Хуйла. Чим менше говориш - тим краще.
    Офіційні фото, якісь тексти, коли щось приємне - на фоні.
    В даному випадку - мовчання - золото.
    Так осоромитися кожен раз, це ж вороги мабудь влаштовують.
    Чи мудрийнарід дійсно такий тупий?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    35 019

Типово

Нащо?
    Вороги Бубочку ображають-> єдаємося навколо Бубочки!

Ось і все.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Подгорает? Сочувствую. Завтра посмотрим, кто рискнет здесь написать в процессе, а кто уже вечером...
    ну що, налякав їжака голим задом?))))

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Нащо?
    Вороги Бубочку ображають-> єдаємося навколо Бубочки!

Ось і все.
    До виборів ще 2 роки.
    Ті, хто голосував за принципом : абинепорошенко, вже шукають нового простогохлопця.
    Їм його дадуть.
    У Вави шансів нема.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Згадався уривок з телефільму. Чому саме цей - ніяк не второпаю.

https://www.youtube.com/watch?v=VXlKyufEJB0
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Не знаю, есть ли основания для такого заявления, но ход от Зеленского гениальный. Все шли мочить этого лоха. А получилось.... ну получилось как получилось. Да и Ахметову нужно теперь отмываться. Обвинение то серьезное. И более чем уверен, что Ахметов делал шаги которые можно однозначно трактовать как подготовку госпереворота. В очередной раз браво президент. Зеленский стал политиком. А вы волновались.... правда не факт что это хорошо для Украины. Хоть он и повторил много раз, что он не такой, но играть в эти игры он научился, что сегодня и продемонстрировал...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    8 505

Типово

Дб

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Дб
    Не трогайте Ахметова....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Не знаю, есть ли основания для такого заявления, но ход от Зеленского гениальный. Все шли мочить этого лоха. А получилось.... ну получилось как получилось. Да и Ахметову нужно теперь отмываться. Обвинение то серьезное. И более чем уверен, что Ахметов делал шаги которые можно однозначно трактовать как подготовку госпереворота. В очередной раз браво президент. Зеленский стал политиком. А вы волновались.... правда не факт что это хорошо для Украины. Хоть он и повторил много раз, что он не такой, но играть в эти игры он научился, что сегодня и продемонстрировал...
    І що получілось?
    Можете розказати в чому Вава виграв?
    Ахмєтов вже назвав його брехуном. Це виправдання?
    Що вам дало привід назвати його політиком?

Я впевнена, що на жодне питання ви не відповісте внятно і по темі.
    Це як з віруючим у будь що.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Кто-нибудь знает, как называется препарат, который ежедневно колят этому форумскому дебилу?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    До виборів ще 2 роки.
    Ті, хто голосував за принципом : абинепорошенко, вже шукають нового простогохлопця.
    Їм його дадуть.
    У Вави шансів нема.
    Ведьма, Вы до сих пор верите в то, что следующие выборы будут ЧЕСТНЫМИ??? Клоун же уже несколько раз (на местных выборах) показал, КАКИМИ методами он собирается выигрывать.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

І що получілось?
    Можете розказати в чому Вава виграв?
    Ахмєтов вже назвав його брехуном. Це виправдання?
    Що вам дало привід назвати його політиком?

Я впевнена, що на жодне питання ви не відповісте внятно і по темі.
    Це як з віруючим у будь що.
    Никогда не думал, что я такое тебе напишу, но я таки имею все основания это написать. Ведьма, это не твоего уровня игра. Там играют победители.... лузеры даже не поймут, что происходит.... и ты тому пример....
    ЗЫ кстати Зеленский очень красиво сделал Пэтра. Хотя что то мне подсказывает, что он об этом даже не думал.... Но сейчас любое движение Пэтра для него в минуса...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Никогда не думал, что я такое тебе напишу, но я таки имею все основания это написать. Ведьма, это не твоего уровня игра. Там играют победители.... лузеры даже не поймут, что происходит.... и ты тому пример....
    ЗЫ кстати Зеленский очень красиво сделал Пэтра. Хотя что то мне подсказывает, что он об этом даже не думал.... Но сейчас любое движение Пэтра для него в минуса...

Кто-нибудь знает, как называется болезнь этого придурка? Шизофрения или что-то более серьёзное?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

До чого тут Порошенко?
    Як він його красиво зробив?
    Ви не відповіли, як звичайно на жодне запитання, але знову, як і ваш Вава почали за Порошенко.

dezdechado
    Guest

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Згадався уривок з телефільму. Чому саме цей - ніяк не второпаю.
    А мне почему то этот.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

"...Ахметов делал шаги которые можно однозначно трактовать как подготовку госпереворота. "

І ще трохи класики:

" Британские власти наконец-то пошли навстречу российским спецслужбам и разрешили проведение обыска в лондонской квартире Березовского, сообщает еженедельник «Диверсия». Результаты обыска не оставляют никаких сомнений в том, что олигарх всерьез готовился к свержению существующего в России строя. В квартире найдены: спутниковая фотография Кремля, веревочная лестница, напильник, кусок колбасы со снотворным для собаки и Конституция Российской Федерации."
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

И насчет выборов...
    Именно Зе! реализовал одно из требований РД и сделал чисто партийные выборы. То что теперь в парламенте будут заседать исключительно куклы нажимающие на правильные кнопки - ваша заслуга, майдановцы и поддерживающие. Так и хочется сказать "жрите, не обляпайтесь", вот только проблема что дерьмо на обед заказывало "активное меньшинство", а жрать придется всем.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Віктор Бобиренко
    5 ч. ·
    Ахметов готує переворот?
    Це ржач.
    Зеленський сказав Шустеру щось типу того:
    - Ви от говорите "якби"? ("якби" в контексті: хто ж віддав команду відмінити взяття вагнерівців?). Так от ви говорите "якби", а воно звучить у вас стверджувально, наче це і дійсно так.
    Але сам Зеленський сказав, що Ахметов готує переворот. І це пішло по селу. Потім він поправився, що (як би Ахметова втягують в переворот).
    Ось! Як би.
    Але параша по селу вже пішла.
    Що і потрібно у політтехнології.
    Зараз піпл кругом буде шуміти:
    "ах, олігарх Ахметов за Росію підписався. Пререворот, гад, готує".
    Але далі наш хлопчик ще піддав. Виявляється, що суть перевороту в тому, що Ахметов налаштований міняти всенародно вибраного президента. А це злочин і переворот. Путч можна сказати.
    Тобто за логікою Зеленського, якщо я голосно заявлю:
    - Людоньки, я би хотів замінити неадекватного президента на вміняємого весною 2024 року.І зроблю для цього усе від мене можливе.
    Все, я путчіст і прихвостень Ахметова.
    І пофіг, що ця заява Зеленського була брехнею, без будь якої доказової бази.
    Це політтехнологія. Називається – навішування ярликів. На когось та й спрацює.
    А потім - сервіз знайшовся - осадочок залишився.
    Я не прихильник Ахметова. Але давайте логічно.
    Ахметов немолодий. І йому є що втрачати.
    Не треба ілюзій.
    Його мета – примножувати і зберігати власний капітал.
    Але Ахметов уже сотню разів доводив, що він готовий до компромісу. Навіщо мільярдеру йти проти влади?
    Він ніколи цього не робив.
    І головне, Ахметов розумна людина (тому і багатий, як зазначив Шустер). З яких див він захоче підігравати Путіну? Щоб 100% втратити все?
    Щоб стати замість найбагатшої людини в Україні десятим на Росії?
    І де в тебе твої статки готові будуть забрати будь-коли?
    Та ну. Ахметов ніколи не побіжить на Росію. У нього маєтки в Європі.
    Так що це не просто брехня.
    Це агалтєлая брехня для підняття впавшого рейтингу і формування із себе образу борця з олігархами.
    Не знаю, як у Ахметова з відчуттям гумору, але я думаю, що жарт Володимира Олександровича йому точно не зайде.
    А відчуття власної гідності просто читається в його очах.
    Так що краще б Вовчик дорікав комусь іншому. Я думаю, образив він Ахметова дуже.
    І тепер множення Вови на нуль (в плані рейтингу) може стати дійсно ідеєю фікс для Ріната Леонідовича.
    Ооо, у нас, тих хто знає, що Зеленський – зло для України рівня Януковича (чи й більше) – таки після цього може з’явитися безкомпромісний союзник.
    Я проти олігархів.
    Але використовувати їх ресурс для боротьби із злом, яким є Зеленський – вважаю правильним і патріотичним.
    Зеленський забрехався і зачепив уже скількох людей, що це вже пахне для нього катастрофою.
    Навіть якщо він зараз і стабілізує свій рейтинг.
    Це Сталінград для Зеленського. Ось уже наче і перемога поруч, а патрони скінчилися. А у опонентів – безліч резервів і гарний настрій.
    Вова сьогодні притопив себе на цьому марафоні ще більше.
    І да. Ніколи не плутайте президента з Україною.
    Я от за зміну президента під час війни. І сподіваюся, що за 2,5 роки Зеленський переїде з Банкової в Оман, або ходитиме на допити в прокуратуру.
    І це буде спасінням для України. І кінцем ганьби.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Як він його красиво зробив?
    Огласил путч в прямом эфире со всеми вытекающими невесёлыми последствиями для страны, а не для Порошенко ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    "...Ахметов делал шаги которые можно однозначно трактовать как подготовку госпереворота. "

І ще трохи класики:

" Британские власти наконец-то пошли навстречу российским спецслужбам и разрешили проведение обыска в лондонской квартире Березовского, сообщает еженедельник «Диверсия». Результаты обыска не оставляют никаких сомнений в том, что олигарх всерьез готовился к свержению существующего в России строя. В квартире найдены: спутниковая фотография Кремля, веревочная лестница, напильник, кусок колбасы со снотворным для собаки и Конституция Российской Федерации."
    Тут проблема в тому, що якщо є стовідсоткові докази, про які говорив шмаркля, то Ахметов мав бути затриманий, або оголошений в розшук. Але...

Сторінка 2133 з 2532 ПершаПерша ... 113316332033208321232124212521262127212821292130213121322133213421352136213721382139214021412142214321832233 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті