| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мальчік в трусках виріс і почав писати мемуари..
" В скором времени в Украине реализуют проект патронного завода, на котором для Вооруженных сил Украины (ВСУ) будут производиться боеприпасы разных калибров."
https://enovosty.com/news/news_socie...ronnogo-zavoda
Нам неймовірно пощастило, що у нас лише один сусід, хворий на всю голову. З такими темпами "створення армії з нуля", "будівництва армії" і подібного "державницького" підходу що у п'ятого, що у шостого, - мабуть, і Молдова за бажання могла б якусь територію окупувати і безкарно погрожувати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
... да причем тут пятый и шестой, если украинцы принципиально не хотели верить в то, что на нас нападут .. мало того, и до сих пор не верят, а зеркальным шкафом интересуются в гораздой большей мере ... Ну кто тут согласится на увеличение оборонного бюджета в 10 раз? ... А патриотических фраз в дидактическом словаре много ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
байрактарами грохнули,тепер би ше джавеліном по сепарам бабахнути
При тому, що з 2014 вже не з власної прихоті, чи небажання, чи нерозуміння, а, будучи поставленим перед фактом агресії, життєво необхідно було налагодити роботу ЗМІ таким чином, щоб до більшості населення це дійшло.
А якщо в пріоритеті малювання картин успішного державного діяча світового масштабу, щасливого народу, який зажерся до гикавки, і попутне поливання лайном реальних і потенційних конкурентів, то таки да, ні п'ятий ні шостий "ну не змогли", бо народ такий.
Рене Декарт
Эта ЗМГ была сброшена с воздуха 26 декабря 2015-го года, когда ночью целая группа БПЛА атаковала 65-й арсенал ВСУ в Балаклее, и сбросила 14 таких гранат на открытые штабели хранения боеприпасов.
Велике інтерв'ю Бутусова про Іловайськ.
" Багато обману, брехні, якими цілковито заповнено інтернет. Тому, говорячи зараз про ті події, я хотів би сказати, що моя думка і те, що я зараз розповім, базуються – перше – на тому, що я був під Іловайськом якраз у той час, за два дні до того, як сталося оточення, і бачив на власні очі багато подій, які відбувалися там. Друге: я був свідком планування цієї операції. І третє: я був експертом групи військово-тактичної експертизи при Київському інституті судових експертиз, яка за розпорядженням військової прокуратури та генерального прокурора України проводила оцінювання дій під Іловайськом, вивчала всі документи та факти, які на той момент було встановлено."
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/publication...i-1581317.html
В двох словах - імітація розслідування (владою). З їх боку, мабуть, вже роздратування - скільки часу минуло, а все щось від них вимагають.
Рене Декарт
... иногда читая Бутусова, у меня возникает проекция на М.В. Марченко .... или вообще на песню Фантазер ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Он себя опять стал величать военным экспертом?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Рене Декарт
Ні, Йоране, тільки щось казати ротом - це не експерт. Журналіст - так.
Колись на сайті імені Бутусова, тобто на цензорі, у інформації про автора (Бутусова) було написано, що він і військовий експерт, і те, і се. Навіть Глобус, коли Бутусов був у нього як Чаплига з кукушкіним, розповідав про те, що тоого навіть десь у НАТО пускають, трохи (чи не трохи) не до думки прислухаються.
На сайті НАТО, як це не дивно, ні про якого Бутусова згадки не було.
А потім з "про автора" на Цензорі щезла інф. про "регалії" автора, вже не експерт.
Тепер знову експерт?
Бо якщо кожного журналіста, який для збільшення ваги свого матеріалу сам собі додає слово "експерт" вважати таким.... вибачте.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Рене Декарт
Министр обороны Украины Алексей Резников в беседе с The Washington Post Резников заявил, что Путин сейчас решает, «пересекать ли украинскую границу и сжечь мосты», или продолжить переговоры и «пытаться найти что-то интересное для себя».
«Я надеюсь, что он не принял решение по этому поводу», — уточнил чиновник.
Резников также утверждает, что Путин «проверяет единство Европейского Союза, союзников по НАТО», а также общество в Украине, Польше и странах Балтии.
У каждого своя рифма на слово "звезда"
... Вошынтон пост об этом не знает, видать...
...полиглот ты наш...
...болгарский...
....ты в Украине или как?...
...а как пишут в Испании?...
...а в Голландии?...
...родиться дураком не стыдно, а умереть стыдно...
...гордись дальше...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks