Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я привился(лась)

Голосували
235. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • AstraZeneca (любая разновидность)

12 5,11%
  • CoronaVac

53 22,55%
  • Pfizer

64 27,23%
  • Moderna

33 14,04%
  • Sputnik V (меня заставили!)

1 0,43%
  • Собираюсь вакцинироваться в ближайшее время

20 8,51%
  • Не привьюсь никогда! (но если хорошо попросите, я подумаю...)

21 8,94%
  • Не буду прививаться ни за что!

32 13,62%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 1031 з 1243 ПершаПерша ... 3153193198110211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510361037103810391040104110811131 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24851, показано з 20 601 по 20 620.

Тема: Новый китайский вирус

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 657

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    я вообще не о вас
    но вы на себя сказанное примеряли, надеюсь что не забудете меня осудить в своей теме)

я вообще не понимаю, как это за вакцинацию или против
    я за законы и справедливость
    за ответственность государства перед гражданами, которые под угрозой увольнения идут прививаться, а не по своей убежденности
    А, я не понял к кому Вы обращаетесь. Думал ко мне, я ж как раз написал что болею )
    Если бы мне не надо было лететь в отпуск, а потом по семейным обстоятельствам в Украину, так я может и не пошел бы на укол.
    Но, увы, нас всех ставят в такие условия, что “колоться нельзя отменить” и каждый сам выбирает где поставить запятую
    Без подписи

Дописів
    9 222

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    О, вздребезнулся Фридом !
    Неужто таки "из непойманных" ?
    Фридом, мы с Вами свиней не пасли.
    Потому попрошу на "Вы".
    Пропогандоны не заслуживают того, чтобы выбирать как я буду к ним обращаться. А ты типичный пропогандон, при чем проплаченный.
    Даже к "ромчикам" я отношусь лучше чем к тебе подобным. Они по крайней мере верят, в то что говорят, а ты просто сказочник

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Таки вставило фридома )))
    Шуруй к своим адекватным... Точнее, к ватным. Которые тоже против вакцинации.
    Сломай им систему вакцинации - ты же против нее ?! )))
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Дописів
    9 222

Типово

Ватники против вакцинации?! Под дебила косишь?
    Да для них сейчас рай.

Дописів
    9 222

Типово

..

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Пропогандоны не заслуживают того, чтобы выбирать как я буду к ним обращаться. А ты типичный пропогандон, при чем проплаченный.
    Зуб даёшь ?
    Недели хватит на поиск доказательств ?
    )))
    Баном попахивает.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Баном попахивает.
    Так свобода слова, блин! К счастью, форумных антивакцов мало кто слушает.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 371

Типово

Дописів
    26 023

Типово

скоро начнут место в очереди продавать)))чем не бизнес для продавцов носков закрытых

В Івано-Франківську після закриття центру вакцинації в ТРЦ «Панорама Plaza» люди заблокували медиків. Вимагали зробити щеплення усім, хто стояв у черзі.
    «Особисто був на місці, останній людині вкололи вакцину о 19.15 і все, вакцина закінчилася. А не час роботи пункту!Тому люди обурилися лише через те, що їх не попередили завчасно, аби чергу не займали більше людей, ніж є вакцини на місці. От і все. Бо не менш ніж 70 людей чекали 2-3 години в черзі...."

https://hromadske.radio/news/2021/10...i-vaktsynatsii

Дописів
    8 928

Типово

Цитата Допис від Vovan_ Переглянути допис
    Вы пока еще о кафе думаете. Это же инфекционное заболевание. А с ними во все времена боролись более радикальными методами.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Ухты. Вы это сделали! Я думал недостижимая цель, но серебро взято! Ура товарищи, поздравляю вас с победой! Пид*рашку мы конечно не обгоним, но хотя... короче старайтесь лучше, нуавдруг?
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    скоро начнут место в очереди продавать)))чем не бизнес для продавцов носков закрытых

В Івано-Франківську після закриття центру вакцинації в ТРЦ «Панорама Plaza» люди заблокували медиків. Вимагали зробити щеплення усім, хто стояв у черзі.
    «Особисто був на місці, останній людині вкололи вакцину о 19.15 і все, вакцина закінчилася. А не час роботи пункту!Тому люди обурилися лише через те, що їх не попередили завчасно, аби чергу не займали більше людей, ніж є вакцини на місці. От і все. Бо не менш ніж 70 людей чекали 2-3 години в черзі...."

https://hromadske.radio/news/2021/10...i-vaktsynatsii
    Жаль одно. Люди вакцинируются не потому что поумнели, или их убедили, а потому что заставили.
    Надо еще больше смертей! Чтоб у каждого в семье был близкий умерший от короны. И то не факт. Ведь "умер то он не потому что не вакцинирован, а просто не повезло"
    И в больницах не хватает кислорода и люди умирают мучительной смертью в коридорах потому что государство виновато, а не потому что этот умирающий умник испугался укола.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    26 023

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Жаль одно. Люди вакцинируются не потому что поумнели, или их убедили, а потому что заставили. ....
    не, люди взвесили плюсы/минусы...оценили риски всех вариантов и сделали свой выбор самостоятельно
    ))

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Вчера обошел всю Березинку, все непродовольственные магазины работают в обычном режиме. А в Все по 5 народу хрен протолпишся, на кассу очередь как в АТБ ...так никто на мой сертификат и не посмотрел ... И ни одного патруля...

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Вчера обошел всю Березинку, все непродовольственные магазины работают в обычном режиме. А в Все по 5 народу хрен протолпишся, на кассу очередь как в АТБ ...так никто на мой сертификат и не посмотрел ... И ни одного патруля...
    Зря вакцинировался?

dezdechado
    Guest

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Зря вакцинировался?
    Не, это заготовка для доноса.

Типово

Відсторонення працедавцем від роботи працівника, який відмовляється від ковідо-щеплення, тим більше без збереження зарплати - незаконне.

Кабінетом міністрів України прийнято чергове протиправне рішення. На цей раз дискримінацією зачеплено людину праці, яка відмовляється від ковідо-вакцинування. Працівники отримують від роботодавців повідомлення про те, що будуть відсторонені від роботи без збереження зарплати. Є випадки видання роботодавцями наказів про таке відсторонення. Як діяти працівнику?

Алгоритм дій такий:

1. Подати письмові заперечення роботодавцю і попередити його про відповідальність.

2. У разі фактичного відсторонення: зафіксувати (наприклад на відео смартфону) факт недопуску до роботі, подати заяву про злочин і позов до суду про відновлення на роботі, виплату зарплати за період протиправного відсторонення та відшкодування моральної шкоди.

Яким чином обґрунтувати свою позицію?

Нижче наведено зразок заперечень проти дій роботодавця, розроблений відомим українським юристом Олександром Гуміровим, який потерпілому працівнику необхідно подати в якості заперечень проти дій роботодавця, а також можливо використовувати в заяві про злочин і в судовому позові.

Текст заперечень:

Мною було отримано Ваше повідомлення про те, що мені необхідно здійснити в обов’язковому порядку щеплення від COVID-19 та надати Вам документ, що підтверджує проходження такого щеплення. Ви попереджаєте мене, що керуючись пунктом 41-6 Постанови Кабінету міністрів України №1236 від 09.12.2020 року (із змінами, внесеними постановою КМУ №1096 від 20.10.2021 року) будете змушені відсторонити мене від роботи без збереження заробітної плати.

Я категорично заперечую проти Вашої вимоги, оскільки вона є незаконною. Ви не можете мене ані відсторонити від роботи, ані позбавити заробітної плати. Відсутність у мене щеплення не є порушенням трудової дисципліни і не може бути підставою відсторонення від роботи і тим більше позбавлення заробітної плати. Ваші можливі дії порушують моє право на труд і супутні соціальні права та призведуть до подання мною заяви про злочин і позову до суду. Застерігаю Вас від незаконних дій.

Мої ствердження ґрунтуються на наступному.

Постанова Кабміну, на яку ви посилаєтесь, є тимчасовою, оскільки введена на певний проміжок часу, який Кабміном іменується як “карантин всієї території України”. В преамбулі постанови зазначено, що вона прийнята в порядку ст. 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”. В цій статті зазначено, що встановлюючи карантин, Кабмін встановлює тимчасові обмеження прав фізичних і юридичних осіб та додаткові обов'язки, що покладаються на них. Отже, підставою Ваших дій є встановлені Кабміном тимчасові обмеження прав.

Які саме права Ви, як керівник, виконуючи цю постанову, обмежуєте мені? Це право на працю, гарантоване статтею 43 Конституції України, а також право на заробітну плату, яка є складовою права на працю відповідно до цієї статті Конституції.

Відповідно до ст. 8 Конституції України, вона має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії.

Відповідно до ст. 64 Конституції України конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень.

Отже, слід стверджувати, що обмеження конституційного права людини на труд, встановлене ст. 43 Конституції України, оскільки іншого в цій статті не зазначено, моживе виключно в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Такої ж думки дотримується й Конституційний Суд України у рішенні №10 від 28.08.2020 року. В пункті 3.2 мотивувальної частини цього рішення КСУ навіть зазначає, такі обмеження (конституційних прав) можуть встановлюватися виключно законом - актом, ухваленим Верховною Радою України як єдиним органом законодавчої влади в Україні. Встановлення такого обмеження підзаконним актом суперечить статтям 1, 3, 6, 8, 19, 64 Конституції України.

Як відомо, постанова Кабінету міністрів України є підзаконним актом. Ця постанова повинна відповідати закону (акту вищої сили) та Конституції України (закону найвищої юридичної сили).

Із наведеного вище ми бачимо, оскільки в Україні не введено воєнного чи надзвичайного стану, відтак, пункт 41-6 Постанови Кабінету міністрів України №1236 від 09.12.2020 року, який покладає на керівника (роботодавця) обов’язок забезпечити відсторонення особи, яка не є щепленою від COVID-19, суперечить статтям 8, 19, 43, 64 Конституції України.

Відповідно до частини четвертої статті 4 Цивільного кодексу України актами цивільного законодавства є також постанови Кабінету Міністрів України. Якщо постанова Кабінету Міністрів України суперечить положенням цього Кодексу або іншому закону, застосовуються відповідні положення цього Кодексу або іншого закону.

Отже, пункт 41-6 Постанови Кабінету міністрів України №1236 від 09.12.2020 року НЕ ПІДЛЯГАЄ ПРАВОЗАСТОСУВАННЮ. Ви, як керівник, відповідно до ст. 19 Конституції України, зобов’язані утриматись від виконання цього пункту постанови Кабміну.

Застерігаю Вас від порушення закону, обмеження моїх конституційних прав, оскільки такі дії матимуть наслідком юридичну відповідальність. Я буду захищати своє право всіма доступними мені засобами і, нажаль, сами Ви будете тією особою, яка їх порушила.

Дописів
    9 222

Типово

Зуб даёшь ?
    Недели хватит на поиск доказательств ?
    )))
    Баном попахивает.
    Ты проживаешь в Днепре? В каком районе?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

И тут возникает нормальный вопрос - разрушив ЭТУ страну, смогут ли 10% построить другую ? И вообще, дадут ли им это сделать ?
    Особенно на фоне того, что есть одна северная страна, политика которой как раз и заключается в разрушении всего вокруг себя и присоединения этих территорий с последующим безоговорочным и жёстким подавлением инакомыслящих.
    А есть какая то страна????
    Не знал...Не знал...

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Сцуко.... До слез...

И само страшное (и смешное),шо находятся и такие,кто в это верят...

Сторінка 1031 з 1243 ПершаПерша ... 3153193198110211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510361037103810391040104110811131 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті