| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Урраааа.Вот и развенчан миф что прививки спасают от смерти.
Ща мы их выведем на чистую воду))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
У Київському крематорії заперечили заяву голови комітету з питань здоров’я нації Михайла Радуцького про збільшення черг на кремацію.
«Озвучена заява голови комітету з питань здоров’я нації Михайла Радуцького не відповідає дійсності», – повідомили в Адміністрації Ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій» виконавчого органу Київради (КМДА) у відповідь на запит Радіо Свобода.
Там також навели дані щодо кількості кремованих померлих від COVID-19.
За даними підприємства, за весь 2020 рік було кремовано 1470 померлих від COVID-19, за період з 1 січня по 20 жовтня 2021 року – 3144, за період з 1 по 20 жовтня 2021 року – 335 людей.
20 жовтня, виступаючи на засіданні Верховної Ради, голова комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький заявив, що «черга до Київського крематорію з катафалків сьогодні становить майже дві години». Він сказав про це у контексті необхідності вакцинувати людей, зокрема народних депутатів, від COVID-19 через спалах захворювання і значне число тих, хто захворів, і померлих.
Писала только с информационной целью
Без всяких ура
Грустно всё это
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
потому что это так не работает.
Чтоб выплюнуть, нужно, во-первых, заразиться, а во-вторых размножить их в себе до приличной концентрации.
А никто ж не знает, есть антитела или нет. Если сам не пойдет и не проверит.
И если есть, то существенно ли их кол-во.
А проверить их "работоспособность" и от каких белков вируса эти антитела мы вообще не можем.
Вика, это ужасно(.
Я когда в августе ездил по справке, звонил на таможни, как нашу. так и принимающей стороны. В обоих случаях ответили, что справка канает, но как она должна выглядеть нигде не прописано, поэтому берите любую. Я так и сделал, пошел к СВ и букально выбил справку, где было написано, что болел, даты болезни и дата положительного ПЦР с номером анализа.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
статистика полезная штука. ведется ли она, правильно ли ведется? нам это неизвестно.
вот мой случай.
к моим детям приехали сваты с легкой простудой,
обедали, ужинали, ночевали и завтракали.
а по приезду домой на следующий день занемогли, сдели ПЦР.
выявили КОВИД. оба привиты, переболели в легкой форме дома.
говорят, последствий нет.
им хорошо за 70 лет, оба грузные и не здоровы.
дети привиты. не заболели.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks