| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
витамины надо натуральные потреблять, и гулять на осеннем солнышке,
тем более - температуры нету (с)).
а не пить химию,
витамины не усваиваются на 100 процентов,
кроме того, таблетки состоят не только из витаминов,
а и из вспомогательных веществ, которые плохо выводятся и отнюдь не несут пользы.
а вы их пьете зачем-то еще и хвастаетесь).
к криптовалютам надо тоже относится ровно
некоторым просто достаточно знать, что они есть - и смириться с этим
более продвинутым - надо строго соблюдать рискменеджмент
и запомнить правило №1 - главное не прибыль, главное научиться не терять свои деньги..
а то синдром упущенной выгоды тоже может натворить делов..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Та у вас взагалі класні фантазії. То ми спеціально занедбали старих, щоб отримати житлплощу, то на сатурацію не записали, то родичі руки умили. А тепер ще "крокодилові сльози". У вас в житті не вистачає серіалів, чи що? Ви думаєте нам нормально, коли ми можемо допомогти лише тим, що подзвонити по лікарям та отримати хоч якусь інформацію в інтернеті? Ще раз повторюю - свекруха та свекр приховали те, що вони хворіють. І коли ми дізнались, що вони вже давно хворіють, ми змусили їх поїхати до лікаря. Я не люблю виправдовуватись, але ваше хамство вже виходить за рамки. Я тут не для того, щоб отримувати засудження, особливо від тих,кого веселить чужа біда.
_FoX_, дякую за пораду з Нурофєном. Збільшили дозу, і температура на кілька годин знизилась.
...
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2021/10/18/7310808/
Там "наших" нет?
А это у нас в пятерке с утра
![]()
Востаннє редагував RomanLV: 19.10.2021 о 11:19
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks