| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
после "заложника" медведчука многое объясняется..впрочем это никогда секретмо и не было))
Вы можете рассказывать что угодно, но, если все так, как выдал ваш "собрат по цеху", то сторона, которая желает мира, не будет сочинять соглашения с целью всегда получить возможность их не выполнить.
... теперь я полностью понимаю фразу представителя ОБСЕ, брошенную после литра выпитого, о том, что "с Украиной договориться ни о чем нельзя" ...
Бывали случаи когда крокодил получал копытом промеж глаз и отваливал. Все возможно. Смиряться - худший вариант.
Как знать, как знать.
Коли вам до голови приставили пістолет, ви підпишете що завгодно, щоб його відвели.
Щоб зберегти життя і мати можливість вийти із ситуації.
Будете обіцяти все.
Я думаю, що розумні люди в рашці це передбачали, і пішли на це не тому що мали надію на такий вихід, а тому, що самі не в змозі були продовжувати відкриту війну. Тобто, цей варіант влаштовував на той момент всіх.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks