то есть, этот лось специально сознательно распространял вирус ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
то есть, этот лось специально сознательно распространял вирус ?
Угомонитесь жертвы, я не работаю ни в больнице, ни в поликлинике
С чего Вы уверены что я кого-нибудь заражал, быстрые тесты и ПЦР всегда отрицательно
А вот побывав в поликлинике недавно ужаснулся, там прямая дорога заболеть
Семейные врачи тоже контактируют с ковидными и ничего потом принимают людей и дальше
сперла цикавое
База даних ВООЗ можливих побічних реакцій медикаментів, в т.ч. ковідних вакцин http://www.vigiaccess.orgНа даний момент - 2 201 851 записів в цій базі даних. З них - 1 517 989 жінки. Половина записів - з Європи.
Зауважу, що ці цифри подані без контексту, тому не варто їх сприймати, як остаточну правду. В цих записах є точно ті, хто постраждав від вакцин, і точно ті, в кого симптоми збіглися в часі. Чи роблять подальші дослідження фахівці, щоб вияснити, яка кількість з цих двох мільйонів - насправді мали побічні реакції, мені не відомо. Що я точно знаю, так це те, що серед моїх знайомих, тим, хто мав "дивні" симптоми після укола, кажуть, що симптоми - це просто стрес (психосоматика) у випадку неепілептичних судом або шампунь у випадку сильного дерматиту, а тим, хто помер в короткому часі після щеплень, аутопсію не робили. А це означає, що їхні дані в базу ВООЗ, мабуть, навіть не потрапили.
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks